Skyfol NT Ceramic

Skyfol NT Ceramic

A profi hővédő megoldás

Tapasztalni szeretné a fóliagyártás csúcsát? Minőségi terméket szeretne kizárólag autójára? Fontos az Ön számára, hogy az első szélvédőn is legyen hővédelemre képes fólia? 
A Skyfol NT Ceramic egy több rétegben kezelt, prémium autó üvegfólia melyet a könnyű telepíthetőség és kivételes tartósság mellett a magas hővédelem jellemez. Ennek köszönhetően minden professzionális üvegfóliázó műhely ajánlatában megtalálható. A sorozat világosabb változataiban infra-elnyelő részecskék találhatóak melyek biztosítják a magas teljesítményt.
Autónkban közvetlenül az üveg mögött ülünk, mindössze néhány cm távolságra, így a napfény hatására besugárzott hő sok bosszúságot okoz nekünk utazás közben.  Égeti a bőrünket, nyűgőssé teszi gyermekeinket és bizony az idősebbekre sincs túl jó hatással. A besugárzott hő annak ellenére probléma marad, hogy a légkondi képes megfelelő hőmérsékletűre hűteni a belteret.
A Skyfol NT Ceramic az autóüveg fólia gyártás minőségi színvonalát képviseli. Kerámiás technológiával készült, így kimagasló hővédelemmel rendelkezik, szinte teljesen megszűnteti a hőérzetet az autó utasterében
A Skyfol NT Ceramic világosabb változatai is kimelkedő hővédelemmel büszkélkedhetnek, ráadásul a Skyfol NT Ceramic 90 autóüveg fólia szinte valamennyi első oldalüvegre és szélvédőre telepíthető engedélyszámmal és műbizonylattal. Eleget tesz a 70%-os üvegre telepítetten mért előírásnak, az infravörös sugárzás 45%-át pedig kint tartja.
Tökéletes választás a Skyfol NT Ceramic akkor is ha az autónk utasait vakítja a betűző nap, esetleg nem látszik megfelelően gyermekünk tabletjének kijelzője. A Skyfol NT Ceramic úgy teszi komfortossá az utazást, hogy eközben a torzításmentes kilátást garantálja. Miért csúfítaná el autóját ablakra ragasztható tappancsokkal amikor van ennél sokkal esztétikusabb megoldás?
Amennyiben egy esztétikus, prémium minőségű, magas hővédelemmel rendelkező fóliát szeretne autójára akkor válassza a Skyfol NT Ceramic sorozatot!
  • Extra hővédelem
  • Esztétikus, sportos megjelenés
  • Legálisan az első üvegfelületekre is
  • Akár 96%-os belátásvédelem
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési áraküvegfóliázott autó<small>2018.01.01. óta</small>

13 969

üvegfóliázott autó2018.01.01. óta

Vélemények

„Legalább 10 fokkal hűvösebb volt az autóban nyáron.”

István, Pilisszentiván

„Kellemes hűs érzés.”

Éva, Budapest

„Ritkán látott ismerősök azt hitték, hogy új az autó - nem mertek beszállni, mert nem ismerték meg, amikor megálltam mellettük.”

Gábor, Kaposvár

„Aki meglátta az autót, annak nagyon tetszett, és azt kérdezte, hol csináltattam.”

István, Tiszaújváros

„Napsütéses, meleg nyári időben szinte elviselhetetlen volt az utazás. A fóliázás sokkal többet jelent, mint amit elvártam tőle. Szinte bármekkora hőségben el merek indulni autóval. Érezni ugyan, hogy süt a nap, de nem éget, nem tűz úgy, mint a fóliázás előtt.”

Imre, Hajdúböszörmény