Skyfol NT Ceramic

Skyfol NT Ceramic

A profi hővédő megoldás

Tapasztalni szeretné a fóliagyártás csúcsát? Minőségi terméket szeretne kizárólag autójára? Fontos az Ön számára, hogy az első szélvédőn is legyen hővédelemre képes fólia? 
A Skyfol NT Ceramic egy több rétegben kezelt, prémium autó üvegfólia melyet a könnyű telepíthetőség és kivételes tartósság mellett a magas hővédelem jellemez. Ennek köszönhetően minden professzionális üvegfóliázó műhely ajánlatában megtalálható. A sorozat világosabb változataiban infra-elnyelő részecskék találhatóak melyek biztosítják a magas teljesítményt.
Autónkban közvetlenül az üveg mögött ülünk, mindössze néhány cm távolságra, így a napfény hatására besugárzott hő sok bosszúságot okoz nekünk utazás közben.  Égeti a bőrünket, nyűgőssé teszi gyermekeinket és bizony az idősebbekre sincs túl jó hatással. A besugárzott hő annak ellenére probléma marad, hogy a légkondi képes megfelelő hőmérsékletűre hűteni a belteret.
A Skyfol NT Ceramic az autóüveg fólia gyártás minőségi színvonalát képviseli. Kerámiás technológiával készült, így kimagasló hővédelemmel rendelkezik, szinte teljesen megszűnteti a hőérzetet az autó utasterében
A Skyfol NT Ceramic világosabb változatai is kimelkedő hővédelemmel büszkélkedhetnek, ráadásul a Skyfol NT Ceramic 90 autóüveg fólia szinte valamennyi első oldalüvegre és szélvédőre telepíthető engedélyszámmal és műbizonylattal. Eleget tesz a 70%-os üvegre telepítetten mért előírásnak, az infravörös sugárzás 45%-át pedig kint tartja.
Tökéletes választás a Skyfol NT Ceramic akkor is ha az autónk utasait vakítja a betűző nap, esetleg nem látszik megfelelően gyermekünk tabletjének kijelzője. A Skyfol NT Ceramic úgy teszi komfortossá az utazást, hogy eközben a torzításmentes kilátást garantálja. Miért csúfítaná el autóját ablakra ragasztható tappancsokkal amikor van ennél sokkal esztétikusabb megoldás?
Amennyiben egy esztétikus, prémium minőségű, magas hővédelemmel rendelkező fóliát szeretne autójára akkor válassza a Skyfol NT Ceramic sorozatot!
  • Extra hővédelem
  • Esztétikus, sportos megjelenés
  • Legálisan az első üvegfelületekre is
  • Akár 96%-os belátásvédelem
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési áraküvegfóliázott autó<small>2018.01.01. óta</small>

12 487

üvegfóliázott autó2018.01.01. óta

Vélemények

„Napsütéses, meleg nyári időben szinte elviselhetetlen volt az utazás. A fóliázás sokkal többet jelent, mint amit elvártam tőle. Szinte bármekkora hőségben el merek indulni autóval. Érezni ugyan, hogy süt a nap, de nem éget, nem tűz úgy, mint a fóliázás előtt.”

Imre, Hajdúböszörmény

„Aki meglátta az autót, annak nagyon tetszett, és azt kérdezte, hol csináltattam.”

István, Tiszaújváros

„Ritkán látott ismerősök azt hitték, hogy új az autó - nem mertek beszállni, mert nem ismerték meg, amikor megálltam mellettük.”

Gábor, Kaposvár

„Kellemes hűs érzés.”

Éva, Budapest

„Legalább 10 fokkal hűvösebb volt az autóban nyáron.”

István, Pilisszentiván