Tréningek

Tréningek

Skyfol Oktatóközpont

Ismerje meg a Skyfol Oktatóközpontját!

 

Köszöntjük Önt a Skyfol fóliatelepítő oktatások tájékoztató oldalán!


Örömünkre szolgál, hogy leendő vállalkozásához a Skyfol termékeit választotta. Oktatásainkkal a szükséges alapok megszerzéséhez nyújtunk segítséget egy hosszútávon is sikeres műhely üzemeltetéséhez. A tréning zárásaként a résztvevők oklevelet kapnak, mellyel hivatalos telepítőhálózatunk tagjaivá válnak.

Az alábbi oktatási, továbbképzési lehetőségeket kínáljuk leendő és meglévő ügyfeleink számára:

  • Kezdő üvegfólia-telepítő oktatás
  • Elvégzett tréning utáni továbbképzés

Kezdő üvegfólia telepítő oktatás

Kezdő oktatásunk budapesti telephelyünkön zajlik, az erre a célra kialakított oktatóteremben, egyénileg szervezett időpontban. A tréning 2 napot vesz igénybe, ahol részletesen végigvesszük a fóliázás valamennyi lépését. Fontos számunkra, hogy tréningjeink gyakorlatorientáltak legyenek, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a 2 nap alatt a lehető legtöbb gyakorlási lehetőséget biztosítsuk a résztvevőknek.

Oktatási rendszerünk professzionális telepítők közreműködésével lett kidolgozva, olyan szakemberek által, akik minimum 10 éve minden nap autóüveg-fólia telepítéssel foglalkoznak, így hitelesen képviselik a Skyfol telepítő hálózatát, valamint rendelkeznek a kellő tapasztalattal a tudás átadásához.
 

Grátisz! A tanfolyam résztvevőinek ajándékba adunk egy videós oktatóanyagot, ami a későbbiekben hasznos segítséget nyújt a gyakorláshoz. A videó végigvezet a tanult folyamatokon, lépésről lépésre összefoglalja az üvegfóliázás menetét, bármikor visszanézhető.

 

Kinek ajánljuk?

  •  Mindazoknak, akik egy professzionális üvegfóliamárka képviselői szeretnének lenni
  •  Akiknek fontos, hogy tapasztalt szakemberektől tanulják meg az üvegfóliázás rejtelmeit
  • Akik szeretnék biztos alapokra építeni üvegfóliás vállalkozásukat

Tréning utáni továbbképzések

Tapasztalataink azt mutatják, hogy az oktatást követően szükség lehet egy későbbi alkalommal továbbképzésre. Mi ezt örömmel biztosítjuk leendő partnereinknek, egyetlen feltétele, hogy az oktatást követően a tanultakat aktívan gyakorolja a jelentkező – ugyanis a kivitelezés során felmerülő kérdések, problémák megoldására fókuszál ez az alkalom, a résztvevő igényei alapján átbeszéljük újra azokat a kérdéseket, amikben bizonytalan az önálló gyakorlást követően.

Árazás

Oktatásunk tudásanyaga díjtalan, azonban előzetes alapanyag vásárláshoz kötött. Tapasztalatunk szerint a legnagyobb probléma az szokott lenni, hogy a jelentkezők a tréning elvégzése után nem kezdenek el azonnal telepíteni, így a megszerzett tudás hamar feledésbe merül.  A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy az oktatás után azonnal el kell kezdeni dolgozni, ezért javasoljuk mindenkinek, hogy kizárólag akkor jelentkezzen, ha minden feltétel rendelkezésre áll a szolgáltatás megkezdéséhez!

AlapanyagÁr

Skyfol HP Pro 05 1 tekercs

98.000 Ft + áfa

Skyfol HP Pro 20 1 tekercs

98.000 Ft + áfa

Skyfol HP Pro 35 1 tekercs

98.000 Ft + áfa

Skyfol NT Ceramic 70 10 méter

86.000 Ft + áfa

Skyfol NT Ceramic 90 10 méter

66.000 Ft + áfa

Összesen

446.000 Ft + áfa

Szerszámkészlet

kb. 140.000 Ft + áfa

 

Jó tudni!

Vannak olyan munkafolyamatok a fóliázás során (pl: zsugorítás, vágás), melyek megfelelő gyakorlatot igényelnek. Az alapok magabiztos elsajátításához javasolt 15-20 autó összegyűjtése ismerősi, családi körből, ezek lefóliázása kiváló gyakorlásnak! Fontos, hogy hagyjon rá kellő időt, ha szükséges, álljon neki újra 1-1 folyamatnak, ameddig nem lesz szép a munka! A barátok és rokonok rugalmasabban kezelik az első munkák során előforduló apró hibákat, mintha élesben, ügyfél autóján ejtené azokat.

Amikor ezt a mennyiséget már a háta mögött tudhatja, bizonyára felmerülnek problémák, kérdések a telepítéssel kapcsolatban – ilyenkor javasolt bejelentkeznie hozzánk továbbképzésre.

Helyszín

A Skyfol Oktatóközpont Budapest könnyen megközelíthető pontján helyezkedik el, a 19. kerületben várjuk leendő partnereinket a kifejezetten oktatási célra kialakított termünkben. Parkolási lehetőséget telephelyünkön belül biztosítunk! Címünk: 1195 Budapest, Hofherr Albert utca 3/A

 

Jelentkezés menete

Az alábbi űrlap kitöltésével tud jelentkezni tanfolyamunkra. A jelentkezést követően küldünk egy előleg bekérő számlát az oktatás díjára vonatkozóan, majd időpontot egyeztetünk a tréningre. Az oktatás végeztével oklevelet állítunk ki, amely igazolja, hogy a telepítéshez szükséges tudásanyag átadásra került!