Skyfol PPF Nano Black

Skyfol PPF Nano Black

A tökéletes üvegtető hatás

Egy igazi forradalmi újdonság, a világ első tökéletes üvegtető hatású karosszériavédő fóliája. A fekete tető sportos megjelenést biztosít autójának, miközben egyszerre az eleganciát is emeli. A korábban fellelhető megoldások mindegyike kompromisszumokkal járt. A PVC autócsomagoló fóliák felülete narancsbőrös, így tükörképük és fényük teljesen elmarad az üvegtető hatástól. A Skyfol PPF Nano Black megjelenésével sikerült elérni a tökéletes üvegszerű hatást és a tiszta tükörképet.

Mint valamennyi Skyfol PPF Nano sorozató fólia, a Black is öngyógyító, így a mikrokarcok eltűnnek a felületéről. Aki már látott összekarcolódott fekete fényezett felületet, amikor a nap rásüt, az tudja, hogy mennyire fontos ez a tulajdonság. A felületi bevonat különleges szerkezete teszi lehetővé, hogy vissza rendeződjön az eredeti állapotára a fólia. Fontos azonban, hogy komolyabb mechanikai behatások már áthatolnak ezen a felületi bevonaton és nem fognak eltűnni, de a mindennapi használat és tisztítás során keletkező kopás a fólia felületén nem jelentkezik.

Köszönhetően a felület vízlepergető képességének, a Skyfol Nano Black karosszériavédő fólia hasonlatos tisztíthatósági tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kerámia bevonatok. Egyszerre nyújt védelmet a mechanikai behatásoktól, valamint teszi könyebben tisztíthatóvá autóját. Nem véletlenül a létező legjobb fólia megoldás, amennyiben fekete üvegtető hatást szeretne elérni. 

  • tökéletes, üvegszerű megjelenés
  • öngyógyító
  • könnyen tisztítható
  • tükörfény
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

13 994

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények

„Tökéletes tükörhatás!”

János, Budapest
Referenciák

Fényes paripa

A Skyfol PPF Nano kompromisszumok nélkül óvja meg autójának karosszériáját.

Fényes paripa

Mattban is elegáns

A matt fényezéshez leginkább a Skyfol PPF Nano Satin karosszériavédő fóliát ajánljuk.

Mattban is elegáns

Tökéletes üvegtető

Egy igazi forradalmi újdonság, a világ első tökéletes üvegtető hatású karosszériavédő fóliája.

Tökéletes üvegtető
Összes referencia megtekintése
Blog

Fólia szélvédőjére

2020-03-30 09:15:02

A Skyfol WPF egy szélvédőre való védőfólia nano bevonattal, amely csökkenti a felverődő kavicsok oko...

Tovább a blogra

A gyári sötétítés nem elég

2020-03-11 11:19:17

Amikor évekkel ezelőtt megjelentek a gyárilag színezett üvegek, mindenki azonnal temette az üvegfóli...

Tovább a blogra