Skyfol PPF Nano Shadow

Skyfol PPF Nano Shadow

Hatékony és stílusos

A Skyfol PPF Nano Shadow egy színezett, poliuretán, karosszériavédő fólia amely megváltoztatja a lámpa színét, miközben maximális védelmet nyújt a víznyomok, rovarok, madár-ürülékek, közúti olajok, füst és szennyezés okozta sárgulás ellen. Kiváló ütésálló tulajdonságaival védi a fényszórókat a repedések, a karcolások és az autómosó kefék ellen. Öngyógyító képességgel rendelkezik valamint 190 mikron vastag.
Tökéletes a fénye valamint teljesen sima a felülete, akár a fényezésnek. Világosszürke árnyalatú, kimagasló hidrofób tulajdonságának köszönhetően tisztítása nagyságrendekkel egyszerűbb, mint a korábbi technológiai megoldásoké.
Skyfol PPF Nano Shadow  hőkezelt poliuretán alapanyagra készül,  nanotechnológiás bevonattal kezelt. A bevonatnak köszönhetően öngyógyító is, így a mikrokarcok, melyek mattítják a felületet eltűnnek belőle.
A karosszériavédő fóliák óriási fejlődésen mentek keresztül a kezdeti állapotukhoz képest. A legelső verziók az 1990-es években jelentek meg és a legfőbb hibájuk a sárgulás volt. Ez a hiba pár hét alatt jelentkezett mivel nem hőstabilizált poliuretán alapanyagból készítették a fóliákat. Ezen anyagok megjelenésével a 2000-es években jelentős előrelépést tett az ilyen jellegű fóliák ipara, de még mindig maradt egy érzékeny pontjuk. A szennyeződések könnyen beleégtek a fólia felületébe ezzel téve tisztíthatatlanná azt.
2010-ben megjelentek az első clear coat bevonatolt karosszériavédő fóliák melyek már sárgulás mentesek voltak és öngyógyító tulajdonsággal is büszkélkedhettek. Ez a tulajdonság lehetővé teszi,hogy a használat során a felületen keletkezett mikrokarcok a hő hatására eltűnnek, mivel a bevonat legfelső rétege újrarendeződésre képes.
A Skyfol PPF Nano Shadow telepítése előtt mindig ellenőrizze az adott országban érvényes jogszabályi előírásokat, előfordulhat, hogy a lámpák színezése nem megengedett. A Skyfol semmilyen felelősséget nem vállal az esetlegesen kiszabott bírságokkal kapcsolatban.
 
 
  • öngyógyító
  • könnyen telepíthető és eltávolítható
  • vízlepergető
  • tökéletes fényű
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

13 328

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények

Referenciák

Fényes paripa

A Skyfol PPF Nano kompromisszumok nélkül óvja meg autójának karosszériáját.

Fényes paripa

Mattban is elegáns

A matt fényezéshez leginkább a Skyfol PPF Nano Satin karosszériavédő fóliát ajánljuk.

Mattban is elegáns

Tökéletes üvegtető

Egy igazi forradalmi újdonság, a világ első tökéletes üvegtető hatású karosszériavédő fóliája.

Tökéletes üvegtető
Összes referencia megtekintése
Blog

Csökkentett belső tükrözés

2020-02-04 13:44:53

Zavaró az Ön számára a befelé tükröző fólia? Akkor van egy jó ajánlatunk Önnek! A Skyfol DR sorozat ...

Tovább a blogra

Mitől lilul ki egy autófólia?

2020-01-17 10:31:53

Az elején fontos egy kérdést tisztázni: minden festékanyag fakul, ne várjuk el egy mélyszínezést tar...

Tovább a blogra