Tréningek

Tréningek

Skyfol Oktatóközpont

Ismerje meg a Skyfol Oktatóközpontját!

 

Köszöntjük Önt a Skyfol fóliatelepítő oktatások tájékoztató oldalán!


Örömünkre szolgál, hogy leendő vállalkozásához a Skyfol termékeit választotta. Oktatásainkkal a szükséges alapok megszerzéséhez nyújtunk segítséget egy hosszútávon is sikeres műhely üzemeltetéséhez. A tréning zárásaként a résztvevők oklevelet kapnak, mellyel hivatalos telepítőhálózatunk tagjaivá válnak.

Az alábbi oktatási, továbbképzési lehetőségeket kínáljuk leendő és meglévő ügyfeleink számára:

  • Lámpavédő fólia telepítő oktatás – 4 órás
  • Kezdő karosszériavédő fólia telepítő oktatás  - 2 napos csomag

 

Lámpavédő fólia telepítő oktatás - 4 órás

Karosszériavédő fóliázás iránt érdeklődő jelentkezőinknek 1 napos mini-tanfolyami lehetőséget kínálunk, melynek fókuszában a lámpafóliázás áll.

A jelentkezőkkel előre egyeztetett időpontban, szombati napokon tartjuk az oktatásainkat. Az oktatások meghatároztt létszáma 10 fő, ettől eltérő létszámban nem indítunk képzéseket. A felhasználandó alapanyagokkal kapcsolatos elméleti tudás átadását követően oktatónk a gyakorlatra helyezi a hangsúlyt: a technika bemutatása után a folyamatos gyakorlásé a főszerep.  A délelőtt folyamán több anyag használata is sorra kerül, azonban kizárólag fényszórókra alkalmazva, bemutatva a telepítés minden lépését, a tisztítástól kezdve a javasolt szerszámok helyes használatán át a lezáró folyamatokig.

Kinek ajánljuk?

  • Ezt a típusú tréninget azoknak ajánljuk, akik már meglévő vállalkozásuk bővítésén gondolkoznak, pl. autókozmetikát üzemeltetnek
  • Akik már foglalkoznak autófóliázással és kiegészítő tudásra akarnak szert tenni
  • Akik gyorsan megszerezhető és használható tudásra vágynak

 

Árazás

Az 1 napos karosszériavédő fólia telepítő oktatásunkon való részvétel díjtalan, azonban előzetes alapanyag vásárláshoz kötött. Az anyag és az alapvető eszközök (kasírozó, kés, tisztítószerek) megvásárlása már elegendő ahhoz, hogy az oktatást követően azonnal belekezdjen a lámpafóliázásba. Természetesen ez is kitartó gyakorlást igényel, azonban a sikerélmény már az elején garantált!

AlapanyagÁr

Skyfol PPF Nano 2.0. kővédő fólia 0,51x15m

nettó 116.900 Ft/tekercs

SMT-2110 NT kés

nettó 2280 Ft/db

SMT-2209 pótpenge NT késhez

nettó 1280 Ft/csomag

SMT-1130 Organic Surface Cleaner 0,75L

nettó 2120 Ft/db

SMT-3188 Pink PPF squeegee

nettó  4310 Ft/db

Összesen

nettó 126.890 Ft

 

 

Kezdő karosszériavédő fólia telepítő oktatás  - 2 napos csomag

Karosszériavédő-fóliázás iránt érdeklődő jelentkezőinknek 2 napos komplex tréning lehetőséget kínálunk, melynek fókuszában a teljes karosszériavédelem áll. 

A jelentkezőkkel előre egyeztetett időpontban, két egymást követő hétköznapon tartjuk az oktatásainkat. Annak érdekében, hogy a résztvevők kényelmesen és hatékonyan tudják elsajátítani a tudást, maximum egyszerre 1 cég (2 fővel) vehet részt a tréningjeinken, így biztosítva van a maximális figyelem az oktató részéről. Az időpontegyeztetés során a jelentkezőknek választaniuk kell, hogy ún. „precut” (előre vágott sablonos) vagy „bulk” (csomagolásalapú) telepítést szeretnének megtanulni.
Fontos: mindkét esetben az autó A-oszlopig történő kővédő-fóliázását tanulják meg a résztvevők!

Oktatónk az első napon bemutatja a telepítéshez használatos alapanyagot, eszközöket, majd a tisztítási folyamatot. Ezt követően a telepítés technikájával és gyakorlatával haladnak tovább a résztvevők, hangsúlyt fektetve a folyamatos gyakorlásra.  A következő nap többek között a befejező lépések, az élek menti vágások és az élekre való telepítés jegyében telik, majd általános gyakorlással zárul az oktatás.

 

Kinek ajánljuk?

  • Mindazoknak, akik vállalkozás indításán gondolkoznak karosszériavédő-fóliázás témakörben
  • Akik autócsomagolással foglalkoznak és szeretnék bővíteni a szolgáltatási körüket
  • Akik már 1 napos tanfolyamunkon részt vettek és szintet akarnak lépni

 

Árazás

A 2 napos karosszériavédő fólia telepítő oktatásunkon való részvétel díja nettó 499.000 Ft/fő, mely magában foglalja a felhasznált alapanyagok és eszközök árát.

 

Helyszín

A Skyfol Oktatóközpont Budapest könnyen megközelíthető pontján helyezkedik el, a 19. kerületben várjuk leendő partnereinket a kifejezetten oktatási célra kialakított termünkben. Parkolási lehetőséget telephelyünkön belül biztosítunk! Címünk: 1195 Budapest, Hofherr Albert utca 3/A

 

Jelentkezés menete

Az alábbi űrlap kitöltésével tud jelentkezni tanfolyamunkra. A jelentkezést követően küldünk egy előlegbekérő számlát az oktatás díjára vonatkozóan, majd időpontot egyeztetünk a tréningre. Az oktatás végeztével oklevelet állítunk ki, amely igazolja, hogy a telepítéshez szükséges tudásanyag átadásra került!