Tréningek

Tréningek

Wraptrade Training Center

Ismerje meg a Wraptrade Oktatóközpontját!

 

Profi karosszériavédő fólia telepítő oktatások

A Wraptrade Oktatóközpont PPF alapanyagok telepítéséhez kínál tréningeket. Mivel több gyártó termékei is megtalálhatóak kínálatunkban, közvetlen gyári tréningeket, valamint saját szervezésű, válogatott trénereink által tartott oktatásokat is szervezünk. A gyári oktatások elvégzését a gyártók által kibocsátott oklevéllel, a Wraptrade tréningeket Wraptrade oklevél kibocsátásával zárjuk, illetve ezután a résztvevők bekerülnek javasolt telepítői hálózatunkba. A gyári oktatásokat mindig az adott gyártó dedikált trénerei tartják.

Az oktatások tájékoztató kiadványa a trénert is bemutatja, így tudni fogja, mire számíthat. Wraptrade oktatóink is a karosszériavédő telepítés mesterei, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek és napi szinten telepítik ezeket az anyagokat, több márka és beszállító kínálatából - személyes preferencia nélkül bármilyen PPF anyagot magabiztosan tudnak alkalmazni.

         

 

Kezdő és haladó tanfolyamok

Két eltérő szintű oktatási lehetőséget kínálunk. A kezdő tanfolyam két napos, szigorúan gyakorlati jellegű. Először is bemutatjuk a telepítéshez használatos eszközöket, majd a tisztítási folyamatot. Az első nap hátralevő részében a telepítés technikájával és gyakorlatával foglalkozunk. A második nap többek között a befejező lépések, az élek menti vágások és az élekre való telepítés jegyében telik, majd általános gyakorlással zárjuk az oktatást. Ezek után, pár hónap gyakorlattal javasoljuk haladó tréningünk elvégzését.

A haladó oktatás jellege inkább hibaelhárító fókuszú, mely során a résztvevők különböző kérdésekkel készülnek, amikre a tréner megadja a gyakorlati választ, megoldást. Valamennyi Wraptrade.com oktató mélységében feltárja a problémát, így a megoldás mellett annak hátterét is elmagyarázzák, így mindenkinek lehetősége nyílik alaposan megérteni a karosszériavédő fóliák működését.

 

 

Teljes csomagolás

A Wraptrade.com oktatások kizárólag a teljes csomagolás (bulk installation) alapú telepítéssel foglalkoznak. Ugyan előre vágott minták is elérhetők, ennél véleményünk szerint jóval több szabadságot ad a csomagolás-szerű telepítés. Ha olyan technikákat szeretne megismerni, amelyek segítségével bármilyen autótípuson, szabadon dolgozhat, a Wraptrade Oktatóközpontban van a helye!

 

 

Könnyen elérhető helyszín

A Wraptrade Oktatóközpont Budapest könnyen megközelíthető pontján helyezkedik el. Igény esetén városon belüli közlekedésben segítséget nyújtunk, keressenek minket bizalommal.

 

 

 

Következő oktatási időpontok

DátumSzintSzabad helyekOktatóNyelvRészletes információ

2019.02.08
(1 nap)

haladómegtelt!Sinka Sándorangolhamarosan

2019.02.19
(1 nap)

haladómegtelt!Zámbó Tiborangolhamarosan

2019.03.29
(1 nap)

haladó3 szabad helySinka Sándorangolpdf

 

Lezárt oktatási napok

DátumSzintOktatóNyelvFényképek

2018.10.13.
(1 nap)

haladóZámbó TiborangolFacebook link

2018.11.15-16.
(2 nap)

kezdőSinka SándornémetFacebook link

2019.01.29
(1 nap)

haladóMario Überallmagyarhamarosan

2019.01.30
(1 nap)

haladóMario Überallmagyarhamarosan

2019.01.31
(1 nap)

haladóMario Überallmagyarhamarosan

2019.02.01
(1 nap)

haladóMario Überallmagyarhamarosan

 

Kapcsolat

Kérdés esetén kollegáink készséggel állnak rendelkezésére emailen ( info@wraptrade.com ) vagy telefonon: +361 410 7611

 

Vélemények

"Wir waren 2 Tage beim Wraptrade um die Grundkenntinisse der Stek steinschutzfolien zu erlernen. Wichtigster Punkt zuerst:

Sehr gute Qualität des Kurses sehr qualifiziert Erfahrene und Praxisorientierte Trainer. Sehr Gute Weiterbildungsorganisation und -Location . Gerne wieder! Absolut empfehlenswert."

(Valon Kastrati, Platinum Cars GmbH)