Üdvözöljük az elégedett SkyFol felhasználók népes táborában!


Megtette élete egyik fontos lépését és egy profi hővédő üvegfólia sorozat választásával további kényelmet, nyugalmat és biztonságot hozott az autójában utazóknak. Most rajtunk a sor, hogy biztosítsunk arról, jól döntött, mikor minket választott. Pár perc és élvezheti akár az iparág legerősebb hátterét nyújtó SkyFol Élettartam Garanciát! Ez azt jelenti, hogy ameddig az autó a tulajdonában van, mi vállaljuk, hogy a fólia nem fog leválni, szétválni, felbuborékosodni, vagy megrepedni. Abban a valószínűtlen esetben, ha ez bekövetkezne, mi kicseréljük a terméket autóján, akár 20 év múlva is.

Műbizonylatán megtalálja,hogy az Ön autójára telepített sorozatra melyik garanciaidő vonatkozik. Milyen további előnye van, ha kitölti az online regisztrációt? Abban a véletlen esetben, ha elvesztené a SkyFol Műbizonylatot, akkor 2 napon belül tudjuk postázni a pótlást a rendszerünkben regisztrált adatok alapján.

Kérem, készítse elő SkyFol Műbizonylatát, abban a regisztrációhoz szükséges valamennyi információ megtalálható!


SkyFol műbizonylat előlap

Mi is utáljuk a Spam-et: adatait senkinek nem adjuk ki!
A K+R Kereskedelmi Kft. weboldalának használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel. Adatkezelési nyilatkozatunkat letöltheti itt.x


Kérjük, jelezze, ha nem a megadott partnerünk fóliázta az autóját, hogy az esetleges visszaéléseket felderíthessük, hibáinkat javíthassuk. A regisztrációval kapcsolatos probléma bejelentését megkaptuk. Kollégáink hamarosan felkeresik Önt a megadott elérhetőségek valamelyikén. A problémabejelentés közben hiba lépett fel. Kérjük próbálja meg később. A megadott rendszám / alvázszám érvénytelen hosszúságú! Kérjük javítsa. Sajnos nem találtuk adatbázisunkban az Ön által megadott bizonylatot. Kérjük, ellenőrizze a sorszámot! Amennyiben már többször látta ezt az üzenetet, kérjük adja meg adatait és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot. Hiba történt a kód ellenőrzése közben. Kérjük próbálja meg később! A megadott műbizonylatot a(z) {email} email címmel már beregisztrálták! Amennyiben ez nem az Ön email címe kérjük jelezze felénk az alábbi űrlap kitöltésével. A megadott műbizonylatot {date}, a(z) {email} email címmel már beregisztrálták! Amennyiben ez nem az Ön email címe kérjük jelezze felénk az alábbi űrlap kitöltésével.
Üdvözöljük az elégedett SkyFol felhasználók népes táborában!

Kérjük válasszon az alábbiak közül!