Ablakfóliával csökken a hőmérséklet

Ablakfóliával csökken a hőmérséklet

Mit szólna ha hűvösebb lenne nyáron otthonában? Ha nem kellene olyan sokat költenie hűtésre? Szeretné átélni azt, amikor csak a fény jön be a szobába és a hő kint marad?

A Skyfol hővédő ablakfólia már az ablaknál megálljt parancsol a besugárzott energiának. Ennek köszönhetően még az ablak előtt állva sem érez égető érzést és a klímát is visszaállíthatja néhány fokozattal. Sőt, amikor hazaér, nem kell belépnie egy teljesen felmelegedett lakásba a fóliának köszönhetően. Mérőműszerrel bizonyítható,hogy a fóliázott lakásokban 5-6 fokkal hűvösebb van mint a fólia nélküliekben. Otthonát tehát komfortosabbá és nem mellesleg energiahatékonyabbá teheti.

ENERGIA MEGTAKARÍTÁSA ABLAKFÓLIÁVAL

Bosszankodott már a magas hűtési költségek miatt? Képtelen a klíma megküzdeni a hőséggel? Jól jönne a költségmegtakarítás vállalatának?

Redukálja költségeit azzal, hogy szűri a beáramló hőt már az ablakoknál. A Skyfol hővédő ablakfólia akár a besugárzott energia 91%-át kiszűri, ezzel drasztikusan csökkenti a hűtési költségeket. Több nemzetközi tanulmány is bebizonyította, hogy az épületgépészet költségek megközelítőleg egyharmada a napenergia terhelésből származik. A Skyfol hővédő ablakfólia telepítésével elérheti az épületgépészeti költségek 25%-os csökkenését, ezzel az energiagazdaságos termékek egyik leggyorsabban megtérülő beruházása.

AZ ABLAKFÓLIA KIEGYENLÍTI A HIDEG-MELEG PONTOKAT

Előfordult már, hogy az ablakoknál elviselhetetlen volt a hőség miközben az emelet egy másik pontján kifejezetten hűvös volt ehhez képest? Vendégei nem szívesen ülnek az ablakok mellé? Jól jönne ha csak napfényes lenne az iroda, de mindez hőség nélkül?

A Skyfol hővédő üvególia csökkenti az ablakokon át beáramló hőt, ezzel komfortosabbá téve az ablak mellett ülök mindennapjait. A napból érkező energia jelentős része a látható fényre és infravörös tartományra osztható. Ezek szűrése teszi lehetővé a beáramló hő korlátozását. Vannak olyan fóliák amelyek mellett tökéletes a kilátás és mégis egyszerre szűrik a  fényt és az infravörös tartományt. (ilyenek például az alumínium fémezett anyagok – Skyfol SI és XTS sorozatok).

Léteznek olyan fóliák is amelyek rendkívül hatékonyak az infravörös tartomány szűrésében miközben a látható fényt nagy arányban engedik át (ilyenek például a nemesfém tartalmú anyagok – Skyfol P és XTCV sorozatok).

A Skyfol hővédő ablakfólia már az ablaknál megálljt parancsol a besugárzott energiának. Emiatt még az ablak előtt állva sem érez égető érzést és a klímát is visszaállíthatja néhány fokozattal.

Árajánlat kéréseÁrajánlat kérése