SkyFol - minőségi anyagok, tökéletes kivitelezés

1990-ben, cégünk megalapításakor két szempontot tartottunk szem előtt elsősorban: hogy olyan alapanyagokból készült autó- és épület üveg fóliákat vezessünk be a magyar piacra, melyek korábban elérhetetlenek voltak, és hogy professzionális telepítői hálózattal biztosítsuk a makulátlan kivitelezést. Mára mindkét kitűzött célt megvalósítottuk, ami természetesen nem jelenti azt, hogy kényelmesen hátradőlhetnénk. A jövőben is azért fogunk dolgozni, hogy szolgáltatásainkat és termékeinket tovább tökéletesítsük, megrendelőink igényeit még szélesebb körben kielégítsük. Ezért keresünk újabb és újabb technológiai újdonságokat, ezért képzünk folyamatosan megbízható szakembereket és ezért dolgozunk minden nap.

Autó- és ablakfóliázás csúcsminőségben - ez a SkyFol.

 

Mik voltak az idáig megtett út főbb állomásai?

A családunk több mint 35 éve foglalkozik autó- és épület üvegfóliák forgalmazásával, egészen pontosan 1982-ben hoztak először fóliát Magyarországra. Néhány évvel később már a Sun-Gard hivatalos forgalmazójaként szerepeltünk a piacon, 2003-ban pedig megkezdtük az országos telepítői hálózat kiépítését. Viszonylag gyorsan jelentős növekedésen jutottunk túl és a környező országokból is több telepítő jelezte számunkra, hogy szívesen dolgozna velünk együtt. Mivel ezt a Sun-Gard szétosztói rendszere nem tudta támogatni, így 2008-ban komoly döntést hoztunk és megalapítottuk a régió első saját márkáját, ez a Skyfol. Bár a kezdeti szempont kizárólag a szomszédos piac kiszolgálása volt, hamar rájöttünk, hogy ennél sokkal nagyobb lehetőség előtt állunk, mivel nem voltunk egy gyártó termékeihez kötve, hanem megtehettük, hogy az egyes termékeinket az adott technológiára legjobban szakosodott gyártótól szerezzük be. A Skyfol azonnal népszerű lett a partnereink körében és elindult európai hódító útjára. Büszkék vagyunk rá, hogy a világ vezető gyártói sorra kötötték meg velünk a szállítási megállapodásaikat.

 

 

Skyfol telepítői hálózat

Legnagyobb értékünk a professzionális telepítő állományunk, hiszen hiába szállítanánk minőségi alapanyagokat, ha a kivitelezés nem lenne professzionális, ezért kizárólag minősített telepítői partnerekkel dolgozunk. Mit jelent a minősített partner? Partnereink rendszeresen vesznek részt elméleti és gyakorlati oktatásainkon. Bekerülni közéjük nem könnyű feladat, csak azok szerezhetnek ilyen partneri minősítést, akik igen komoly szakmai feltételeknek felelnek meg. A Skyfol telepítői állományába nem lehet egy napos, 30.000 Ft-os képzés után bekerülni, olyan partnerekkel szeretnénk a jövőben is együtt dolgozni, akik szenvedélyesen végzik munkájukat és nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre.

A világon egyedüliként vezettünk be online visszacsatolási rendszert, melyen keresztül partnereink ügyfelei értékelhetik az elvégzett munkát és a kivitelező vállalkozást. Ennek eredménye, hogy Ön objektív értékelést kap a kivitelező korábbi ügyfeleitől, melynek alapján jobb döntést tud hozni, hogy a kiválasztott műhely az Ön számára megfelelő lesz-e. Természetesen a mi számunkra is fontos az értékelési rendszer, mivel így első kézből kapunk információkat kollégáink munkáiról.


 

Autóüvegfóliák

A K+R Kft. megalakulása óta egyik üzletága az autóüveg fóliák forgalmazása, cégünk alapítói 1982-ben elsőként hoztak üvegfóliát Magyarországra. 2008-ig az amerikai Sun-Gard üvegfóliák magyarországi szétosztói szerepét töltöttük be, majd komoly elhatározást hoztunk és megalapítottuk a régió első saját márkáját, a Skyfol-t. Az ezt követő időszakban a Skyfol autó- és épületüveg-fóliák sorra megjelentek a szomszédos országokban, valamint Európa távolabbi részein is. Termékeinket kizárólag a világ vezető gyártóitól szerezzük be, mindig az adott technológiára leginkább szakosodott beszerzési forrásból. Palettánkon már megjelentek egyedileg tervezett és kizárólag a saját részünkre gyártott termékek is, mint pl. a Skyfol BabyGuard sorozat, mely a legmagasabb hővédelemre képes az iparunkban. Legyen Ön is részese egy sikeres magyar történetnek és válassza a Skyfol autóüveg fóliáit!

Bővebben az autófóliákról


 

Karosszériavédő fóliák

Már a kezdeti pillanatokban nagy lehetőséget láttunk a karosszériavédő fóliákban. Így már 2002 óta megtalálható nálunk. Kitartóan kellett várnunk, míg a meglátott lehetőség végre kiteljesedett, azonban az elmúlt évek legnagyobb sztárja a karosszériavédő fólia lett. Teljesen láthatatlanul végzi dolgát, védi az új autók fényezését a különböző behatásoktól, éveken át. Hosszú évek fejlesztéseinek köszönhetően napjainkra a karosszériavédő fóliák tökéletessé váltak, könnyen telepíthetőek, tartósak és jól tisztíthatóak, minden gyerekbetegségüket sikerült kinőni. 2016-ban azt jósolták, hogy 2020-ra a karosszériavédő fóliák piaca duplázódni fog, 2018-ra a globális forgalom a a két évvel korábbi négyszerese lett, ezzel olyan pályára állítva a karosszériavédő fóliák piacát, amelyet az iparunkban még nem láttunk előtte. A Skyfol ebben a termékkörben Európa egyik legtekintélyesebb szétosztója, olyan termékekkel képviselteti magát, melyek az iparág igazi mérföldkövei. Legyen Ön is részese egy sikeres magyar történetnek és válassza a Skyfol karosszériavédő fóliáit!

Bővebben a karosszériavédő fóliákról

 

 

Épületüveg-fóliák

Európában egyetlen komoly üvegfólia gyártó nem található, ha komoly technológiával rendelkező gyártót keresünk, akkor az USA, Izrael vagy India jöhet szóba. Ennek köszönhető, hogy alapvetően nem az európai üvegrendszerekre tervezik az épületfóliákat. Mivel gyártó függetlenek vagyunk, ezért megválogathatjuk, hogy egy-egy gyártótól különböző fóliasorozatokat vesszük a kínálatunkba. Ennek köszönhetően mi mindig az európai üvegezési rendszerekhez leginkább megfelelő fóliasorozatokat tartjuk készletünkön.

A megfelelő termékek mellett kiemelten fontos a kivitelezés. Számunkra alapfeltétel, hogy csak olyan telepítőkkel működünk együtt, akiket akár a saját otthonunkba is beengednénk.  Partnerállományunk nemzetközi mércével mérve is magas szakmai szinten áll, mindent megteszünk azért, hogy Ön az igényeinek leginkább megfelelő megoldást megtalálja. Legyen Ön is részese egy sikeres magyar történetnek és válassza a Skyfol ablakfóliáit!

Bővebben az ablakfóliákról