Belátásvédő ablakfóliák

Belátásvédő ablakfóliák

Jó lenne ha a kiváncsi tekintetek nem látnának be a fürdőbe és mégis világos maradna? Kifejezetten zavarja ha belátnak a nappalijába?

Nagyon zavaró ha belátni azokba a helyiségekbe ahova nem szeretnénk. A roló és a sötétítő megoldást jelenthet erre a problémára, de ezek használatakor fel kell, hogy kapcsoljuk a lámpát. Ez valljuk be eléggé kiábrándító tud lenni. Van azonban más megoldás is! A Skyfol belátásvédelmi fólia megvéd a kiváncsi tekintetektől, mindeközben pedig a fényt alig szűri meg.

A Skyfol tükrös hővédő fóliák nappal tökéletes belátásvédelmet biztosítanak, miközben Ön kilát. Ezt leginkább úgy lehet elképzelni, mint a filmekben a kihallgató helyiségeket. Fontos, hogy mindez csak addig működik amíg kint van világosabb. Amikor kint sötét lesz egyéb belső belátásvédelmi eszköz megléte javasolt.

BELÁTÁSVÉDELEM ABLAKFÓLIÁVAL

Szeretne bizonyos helyiségeket sötétítés nélkül belátás ellen védeni? Nem szívesen gondol rá, hogy raktárába belátnak? Esztétikus megoldással zárná le az üvegfalat tárgyalójában?

Sokszor fordulnak hozzánk olyan igénnyel, hogy szűntessük meg egy-egy üveg átláthatóságát. A leggyakoribb ilyen esetek a raktárak/zuhanyzók/öltözők védelme vagy esztétikus térelválasztása. Tökéletes megoldás ezekre a Skyfol belátásvédelmi fóliája, amely több változatban elérhető. Vannak teljes felületet védő típusok valamint különböző mintásak, hogy Ön megtalálhassa a legideálisabbat.

RAGYOGÁSCSÖKKENTÉS ABLAKFÓLIÁVAL

A betűző nap miatt nem látja rendesen a monitor kijelzőjét? Emiatt egész nap hunyorognia kell ami rendkívül fárasztó?

A Skyfol hővédő ablakfóliák a beérkező nap akár 93%-át megszűrik miközben Ön nappal tökéletesen kilát az ablakon. Az ablakaira helyezett ”napszemüveg” a betűző nap mellett megszűri a káros UV sugarakat is, ezzel óvva Ön és kollégái egészségét valamint értéktárgyait a fakulástól. Tegye munkahelyét komfortosabbá.

Nagyon zavaró ha belátni azokba a helyiségekbe ahova nem szeretnénk. A Skyfol belátásvédelmi fólia megvéd a kiváncsi tekintetektől, úgy, hogy a fényt alig szűri meg.

Árajánlat kéréseÁrajánlat kérése