Belátásvédő ablakfóliák

Belátásvédő ablakfóliák

Jó lenne ha a kiváncsi tekintetek nem látnának be a fürdőbe és mégis világos maradna? Kifejezetten zavarja ha belátnak a nappalijába?

Nagyon zavaró ha belátni azokba a helyiségekbe ahova nem szeretnénk. A roló és a sötétítő megoldást jelenthet erre a problémára, de ezek használatakor fel kell, hogy kapcsoljuk a lámpát. Ez valljuk be eléggé kiábrándító tud lenni. Van azonban más megoldás is! A Skyfol belátásvédelmi fólia megvéd a kiváncsi tekintetektől, mindeközben pedig a fényt alig szűri meg.

A Skyfol tükrös hővédő fóliák nappal tökéletes belátásvédelmet biztosítanak, miközben Ön kilát. Ezt leginkább úgy lehet elképzelni, mint a filmekben a kihallgató helyiségeket. Fontos, hogy mindez csak addig működik amíg kint van világosabb. Amikor kint sötét lesz egyéb belső belátásvédelmi eszköz megléte javasolt.

BELÁTÁSVÉDELEM ABLAKFÓLIÁVAL

Szeretne bizonyos helyiségeket sötétítés nélkül belátás ellen védeni? Nem szívesen gondol rá, hogy raktárába belátnak? Esztétikus megoldással zárná le az üvegfalat tárgyalójában?

Sokszor fordulnak hozzánk olyan igénnyel, hogy szűntessük meg egy-egy üveg átláthatóságát. A leggyakoribb ilyen esetek a raktárak/zuhanyzók/öltözők védelme vagy esztétikus térelválasztása. Tökéletes megoldás ezekre a Skyfol belátásvédelmi fóliája, amely több változatban elérhető. Vannak teljes felületet védő típusok valamint különböző mintásak, hogy Ön megtalálhassa a legideálisabbat.

RAGYOGÁSCSÖKKENTÉS ABLAKFÓLIÁVAL

A betűző nap miatt nem látja rendesen a monitor kijelzőjét? Emiatt egész nap hunyorognia kell ami rendkívül fárasztó?

A Skyfol hővédő ablakfóliák a beérkező nap akár 93%-át megszűrik miközben Ön nappal tökéletesen kilát az ablakon. Az ablakaira helyezett ”napszemüveg” a betűző nap mellett megszűri a káros UV sugarakat is, ezzel óvva Ön és kollégái egészségét valamint értéktárgyait a fakulástól. Tegye munkahelyét komfortosabbá.

Nagyon zavaró ha belátni azokba a helyiségekbe ahova nem szeretnénk. A Skyfol belátásvédelmi fólia megvéd a kiváncsi tekintetektől, úgy, hogy a fényt alig szűri meg.

Árajánlat kéréseÁrajánlat kérése
Referenciák

Tárgyaló belátásvédelmi ablakfóliázása

Probléma: Az iroda tárgyalója központi helyen volt, így rengetegen elmentek mellette. A tárgyalásokat nagyon zavarta, hogy mindenki belát, hogy ki van ott tárgyalni.

Tárgyaló belátásvédelmi ablakfóliázása

Energia megtakarítása a bevásárlóközpontban

Probléma: Az energia költségek csökkentése volt a cél, mivel az üzemeltetési költségek jelentős részét ez teszi ki. A gépészeti költségek 1/3-át teszi ki a léghűtés. A besugárzott energia szűrésével e

Energia megtakarítása a bevásárlóközpontban

Fogászati rendelő belátásvédelme

Probléma: Több beteg sem választotta ezt a fogászatot, mert az utcáról be lehetett látni a kezelőszékhez. Későbbi visszajelzések alapján ez kezelt betegeket is zavart.

Fogászati rendelő belátásvédelme
Összes referencia megtekintése
Blog

Maximális védelem autójának

2020-07-31 09:17:02

Skyfol PPF Nano+ a tökéletes választás! 30%-kal vastagabb anyagával a Nano+ extrém védelmet biztosít...

Tovább a blogra

A jövő megérkezett!

2020-07-15 08:35:27

A világ első fényre sötétedő fóliája megérkezett! A Skyfol Flux V forradalmi áttörés az autó üvegfól...

Tovább a blogra