Biztonság ablakfóliával

Biztonság ablakfóliával

Vannak olyan felületek amelyek kötelezően szilánkmentesek kell,hogy legyenek bizonyos törvényi és minőségbiztosítási előírások alapján. Többek között az utcafronti üvegfelületek, közületek, oktatási intézmények, élelmiszeripari gyártók. A Skyfol biztonsági fóliák amellett, hogy megfelelnek ezeknek az előírásoknak alkalmasak a rács kiváltására is. Ezért a fóliázás költséghatékonyabb és nem mellesleg esztétikusabb mint egy lakatos szerkezet feltelepítése. Jelentkezését követően szakembereink felmérik a biztonsági fólia telepítésének szükségességét majd ezt követően egyedi ajánlatot dolgoznak ki cége számára.

BEHATOLÁS MEGAKADÁLYOZÁSA ABLAKFÓLIÁVAL

Ahhoz,hogy az üvegen ne hatoljanak át erősebb biztonsági megoldásra van szükség. Ha Ön nem szeretne rácsot ablakára,de tart attól,hogy bejutnak a lakásába akkor válassza a Skyfol biztonsági fóliát.

A Skyfol biztonsági fóliák közül a vastagabb változatoknak jelentős betörésvédelmi jellege is van. A 100 mikronos fólia is megnehezíti az üveg beütését, egy 300 mikronoson keresztül pedig szinte kizárt a bejutás. Elkerülhető a betörés, sőt be sem látnak a lakásába. A legalább 100 mikronos biztonsági fólia már alkalmas a rács kiváltására és sokkal esztétikusabb az ingatlan szempontjából mint egy fémszerkezet. A Skyfol Izraelből és Amerikából származó biztonsági fóliái nemzetközi töréstesztekkel rendelkeznek.

SZILÁNKVÉDELEM ABLAKFÓLIÁVAL

A mai épületek többségének meghatározó építészeti eleme az üveg. Rajongunk a nagy bevilágító felületekért, üvegberakásúak ajtóink, bútorlapjaink. Fel sem merül bennünk, hogy bizony egy rossz mozdulat is elég ahhoz, hogy nekiessünk az üvegtáblának, ami akár súlyos sérülést is okozhat. Gyerekeinkre ez fokozottan igaz, hiszen ők sokszor képzelik a lakást tornateremnek és ugrálnak egyik bútorról a másikra. A nagy rohangálás közben sajnos történhet baleset és az üvegfelületek súlyos sérüléseket okozhatnak

Védje szeretteit, lássa el biztonsági fóliával a belső üvegfelületeket. A Skyfol biztonsági fóliák nemzetközi minősítésekkel rendelkeznek, biztosan számíthat rájuk egy bekövetkező baleset esetén.  A biztonsági fóliák vastag szerkezetűek, biztonsági ragasztóval rendelkeznek, ezeknek köszönhetően üvegtörés esetén egyben tartják az üvegtáblát. Nincsenek többé szétrepülő szilánkok amik sérülést okozhatnának.

Védje szeretteit, lássa el Skyfol biztonsági fóliával a belső üvegfelületeket. A biztonsági fóliák vastag szerkezetűek, ennek köszönhetően üvegtörés esetén egyben tartják az üvegtáblát.

Árajánlat kéréseÁrajánlat kérése