SkyFol P ablakfólia

SkyFol P ablakfólia

Fontos, hogy világos maradjon, de jól jönne az erős hővédelem? Akkor válassza a Skyfol P sorozatát mely fémtartalmának köszönhetően magas hatékonysággal áll ellen a hőnek, mindezt úgy teszi, hogy a hőelnyelése alacsony. Ennek köszönhetően bármilyen üvegrendszerre telepíthető. A Skyfol P sorozatot lakóépületekre és magas kategóriájú irodákra találták ki legfőképpen.

A Skyfol P sorozat telepíthető az összes Európában használt fejlett üvegrendszerre, alacsony hőelnyelése valamint hatékony hővédelme annak köszönhető,hogy ezüst réteget tartalmaz. A Skyfol P40-et minden esetben élzárni kell,mert a magas ezüsttartalma miatt korrodálhat.

Ha fakulás védelemről van szó, akkor nem elég kizárólag az UV sugárzást szabályoznunk. Bár valóban az UV sugárzás felelős a legnagyobb mértékben a fakulásért (cca. 40%), nem elhanyagolható a látható fény (cca. 25%) és az infravörös sugárzás sem (cca. 25%). Az ezeken kívül álló tényezőket általában nem áll módunkban befolyásolni, így ezek adottnak tekintendőek (pl. páratartalom, színezék minősége, stb.). Mivel általában az UV szűrést úgy szeretnék elérni az ügyfelek kirakatok esetében, hogy számottevő fényszűrés ne lépjen fel, ezért leggyakrabban a SkyFol P70 fóliát javasoljuk.

  • Erősen hővédő
  • Világos
  • Bármilyen üvegrendszeren alkalmazható
Árajánlat kéréseÁrajánlat kéréseVélemények

„A SkyFol P50-et alig lehett észrevenni, miközben nagyon erős hővédelmet tapasztalunk az épületben, az ablakok mellett is kényelmesen lehetett dolgozni.”

Dávid, Tököl

„Az irodai üvegfal előtt megszűnt az égető hő, míg a raktárban az áru biztonságba került a közvetlen hősugárzástól.”

Iván, Vác
Referenciák

Tárgyaló belátásvédelmi ablakfóliázása

Probléma: Az iroda tárgyalója központi helyen volt, így rengetegen elmentek mellette. A tárgyalásokat nagyon zavarta, hogy mindenki belát, hogy ki van ott tárgyalni.

Tárgyaló belátásvédelmi ablakfóliázása

Energia megtakarítása a bevásárlóközpontban

Probléma: Az energia költségek csökkentése volt a cél, mivel az üzemeltetési költségek jelentős részét ez teszi ki. A gépészeti költségek 1/3-át teszi ki a léghűtés. A besugárzott energia szűrésével e

Energia megtakarítása a bevásárlóközpontban

Fogászati rendelő belátásvédelme

Probléma: Több beteg sem választotta ezt a fogászatot, mert az utcáról be lehetett látni a kezelőszékhez. Későbbi visszajelzések alapján ez kezelt betegeket is zavart.

Fogászati rendelő belátásvédelme
Összes referencia megtekintése
Blog

Maximális védelem autójának

2020-07-31 09:17:02

Skyfol PPF Nano+ a tökéletes választás! 30%-kal vastagabb anyagával a Nano+ extrém védelmet biztosít...

Tovább a blogra

A jövő megérkezett!

2020-07-15 08:35:27

A világ első fényre sötétedő fóliája megérkezett! A Skyfol Flux V forradalmi áttörés az autó üvegfól...

Tovább a blogra