SkyFol P ablakfólia

SkyFol P ablakfólia

Fontos, hogy világos maradjon, de jól jönne az erős hővédelem? Akkor válassza a Skyfol P sorozatát mely fémtartalmának köszönhetően magas hatékonysággal áll ellen a hőnek, mindezt úgy teszi, hogy a hőelnyelése alacsony. Ennek köszönhetően bármilyen üvegrendszerre telepíthető. A Skyfol P sorozatot lakóépületekre és magas kategóriájú irodákra találták ki legfőképpen.

A Skyfol P sorozat telepíthető az összes Európában használt fejlett üvegrendszerre, alacsony hőelnyelése valamint hatékony hővédelme annak köszönhető,hogy ezüst réteget tartalmaz. A Skyfol P40-et minden esetben élzárni kell,mert a magas ezüsttartalma miatt korrodálhat.

Ha fakulás védelemről van szó, akkor nem elég kizárólag az UV sugárzást szabályoznunk. Bár valóban az UV sugárzás felelős a legnagyobb mértékben a fakulásért (cca. 40%), nem elhanyagolható a látható fény (cca. 25%) és az infravörös sugárzás sem (cca. 25%). Az ezeken kívül álló tényezőket általában nem áll módunkban befolyásolni, így ezek adottnak tekintendőek (pl. páratartalom, színezék minősége, stb.). Mivel általában az UV szűrést úgy szeretnék elérni az ügyfelek kirakatok esetében, hogy számottevő fényszűrés ne lépjen fel, ezért leggyakrabban a SkyFol P70 fóliát javasoljuk.

  • Erősen hővédő
  • Világos
  • Bármilyen üvegrendszeren alkalmazható
Árajánlat kéréseÁrajánlat kéréseVélemények

„A SkyFol P50-et alig lehett észrevenni, miközben nagyon erős hővédelmet tapasztalunk az épületben, az ablakok mellett is kényelmesen lehetett dolgozni.”

Dávid, Tököl

„Az irodai üvegfal előtt megszűnt az égető hő, míg a raktárban az áru biztonságba került a közvetlen hősugárzástól.”

Iván, Vác