SkyFol XT CV ablakfólia

SkyFol XT CV ablakfólia

Szeretne erősen hővédő, de észrevehetetlen fóliát ablakaira? Ma már ez is lehetséges ugyanis a legújabb fejlesztések eredményeképpen megszületett a Skyfol XT CV sorozat amely tökéletesen megfelele ezeknek a követelményeknek. Ez egy úgynevezett spektrálisan szelektív fólia, átengedi a látható fényt, de kint tartja az infravörös sugárzás jelentős részét. Van még más előnye is a Skyfol XT CV sorozatnak más fóliákkal szemben, mivel a hőelnyelése igen alacsony így nyugodt szívvel telepíthető bármilyen üvegezési rendszerre. Hova is javasoljuk leginkább? Kirakatokra, igényes irodákra és felső kategóriás lakóházakra illetve olyan helyekre ahol szükség van az erős hővédelemre, de nem szeretnénk ha tükrözés lépne fel illetve fénycsökkenés.

A beltéri és kültéri fóliák közötti nagy teljesítménykülönbség annak köszönhető,hogy míg a beltéri fóliák a beltérbe adják le az elnyelt hőt addig a kültéri fóliák a kültérbe juttatják vissza azt. A kültéri fóliák ki vannak téve a természeti hatásoknak ezért rövidebb az élettartamuk a beltéri fóliákhoz képest. Fontos még tudni,hogy vannak feltételei a kültéri fólia telepítésének. Csak akkor telepíthető ha éjjel is legalább +10 fok a hőmérséklet valamint nincs erős szél és/vagy eső. A kültéri fólia teljesítménye azonban mindenért kárpótol majd minket.

  • Szinte teljesen láthatatlan
  • Magas hővédelem
  • Biztonsággal telepíthető bármilyen üvegezési rendszerre
Árajánlat kéréseÁrajánlat kéréseVélemények

„5 fokkal csökkent a belső hőmérséklet, miközben a fényviszonyok csak alig változtak.”

Lajos, Kőszeg

„Számottevő megtakarítást jelent a hűtési költségeken, ami gyors megtérülést eredményez.”

Piroska, Gyula
Referenciák

Tárgyaló belátásvédelmi ablakfóliázása

Probléma: Az iroda tárgyalója központi helyen volt, így rengetegen elmentek mellette. A tárgyalásokat nagyon zavarta, hogy mindenki belát, hogy ki van ott tárgyalni.

Tárgyaló belátásvédelmi ablakfóliázása

Energia megtakarítása a bevásárlóközpontban

Probléma: Az energia költségek csökkentése volt a cél, mivel az üzemeltetési költségek jelentős részét ez teszi ki. A gépészeti költségek 1/3-át teszi ki a léghűtés. A besugárzott energia szűrésével e

Energia megtakarítása a bevásárlóközpontban

Fogászati rendelő belátásvédelme

Probléma: Több beteg sem választotta ezt a fogászatot, mert az utcáról be lehetett látni a kezelőszékhez. Későbbi visszajelzések alapján ez kezelt betegeket is zavart.

Fogászati rendelő belátásvédelme
Összes referencia megtekintése
Blog

Maximális védelem autójának

2020-07-31 09:17:02

Skyfol PPF Nano+ a tökéletes választás! 30%-kal vastagabb anyagával a Nano+ extrém védelmet biztosít...

Tovább a blogra

A jövő megérkezett!

2020-07-15 08:35:27

A világ első fényre sötétedő fóliája megérkezett! A Skyfol Flux V forradalmi áttörés az autó üvegfól...

Tovább a blogra