SkyFol Baby Guard

SkyFol Baby Guard

A baba őre

A kellemes nyári nap utazás közben hamar zavaróvá válhat, különösen a kisgyermekek számára. Nem tudnak aludni a tűző napsütésben, melegük van, nyűgössé válnak és az utazás idővel bizony rémálommá válhat. Erre kínál remek megoldást a Skyfol BabyGuard üvegfólia, ami rendkívül erős hővédő tulajdonságával biztosítja a nyugodt és komfortos utazást a kicsik számára.

A hőérzetet megszűnteti, ráadásul az UV védő rétegét a múzeumokban használt műkincsvédő fóliák alapján fejlesztették ki. A hagyományosnál 50%-al vastagabb, ezzel gátolva az üvegtörés kellemetlen hatásait.

A vevők 75%-a a kisgyermekek védelmét jelölte meg indokként arra a kérdésre,hogy miért fóliáztatta le autójának üvegeit. Ennek hatására 2016-ban a Skyfol BabyGuardot kimondottan babák és kisgyermekek utazási komfortjának biztosítására és védelmére kezdték el kifejleszteni.

A Skyfol BabyGuard egy prémium minőségű autóüveg fólia, mely kiemelkedő hő- és UV védelemmel rendelkezik, miközben az egyik legtartósabb színezési technológia felhasználásával készül, így 10 év alatt sem mutatja a fakulás legcsekélyebb jelét sem. Üvegtörés esetén a Skyfol BabyGuard egyben tartja az üvegtáblát, meggátolva, hogy az üvegszilánkok sérülést okozzanak gyermekének. Mentés szükségessége esetén az üvegtábla megrepeszthető, majd egyben eltávolítható.

 

Ne spóroljon gyermekén, válassza Ön is a legjobb, kimondottan gyermekekre szabott megoldást!

 

Baby Guard videó

Baby Guard autófólia jellemzői:

  • Kizárólag a Skyfol kínálatában
  • 99,9%-os UV védelem
  • Profi hővédelem
  • Akár 95%-os belátásvédelem
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési áraküvegfóliázott autó<small>2018.01.01. óta</small>

5 365

üvegfóliázott autó2018.01.01. óta

Vélemények

„Hűvösebb van az autóban, sokkal jobban néz ki, biztonságosabb, nem vakítja hátul a gyerekeket.”

Balázs, Szombathely

„Nem vakítja a gyerekeket a napfény, kevésbé melegszik fel az autó és javult a fogyasztás annak köszönhetően, hogy kevesebbet kell használni a klímát.”

Balázs, Martonvásár

„Hűvösebb utastér, menőbb kinézet. 5 éves kisfiam mondta: "Apa ez tök jó, nem süt a szemembe a nap. Én látok mindenkit, de engem nem."”

Csaba, Kőszeg

„A tervezett utazás a lehető legkényelmesebben telt. A hátsó ülésen utazók kellemes félárnyékban utaztak, és nem zavarta őket az erős UV sugárzás sem. Az utastér komfortjának javulása mellett az autó külső megjelenésén is nagyot dobott a fóliázás, sokkal sportosabb lett a megjelenése.”

Balázs, Kaposvár

„A legnagyobb napsütésben is árnyékban maradnak a gyerekek.”

Erika, Budapest
Referenciák

Az autó nem szauna

Végre elfelejtheti az üvegre ragasztott fényvédőket melyek nem csak esztétikailag rontják autója képét, de a megfelelő hővédelmet sem biztosítják gyermekeinek!

Az autó nem szauna

Babákra fejlesztve

A Skyfol BabyGuard kifejezetten babák és kisgyermekek védelmére lett kifejlesztve.

Babákra fejlesztve

Egy Skoda színes köntöse

Fogadjunk,hogy autófóliázással lehetséges annyira megváltoztatni autójának gyári színét,hogy rá se fog ismerni utána.

Egy Skoda színes köntöse
Összes referencia megtekintése
Blog

Egyszerűen a legjobb

2020-06-30 08:47:48

Vigyáz autójára, miközben könnyebben tisztítható lesz, mint fólia nélkül. Egyedülálló prémium megold...

Tovább a blogra

Mi a teendő, ha nincs műbizonylata az autójához tartozó Skyfol fóliához

2020-05-10 09:00:14

Használt autót vásárolt, de az előző tulajdonos nem adta át a műbizonylatot?  Esetleg Ön nem találja...

Tovább a blogra