SkyFol Baby Guard

SkyFol Baby Guard

A baba őre

A kellemes nyári nap utazás közben hamar zavaróvá válhat, különösen a kisgyermekek számára. Nem tudnak aludni a tűző napsütésben, melegük van, nyűgössé válnak és az utazás idővel bizony rémálommá válhat. Erre kínál remek megoldást a Skyfol BabyGuard üvegfólia, ami rendkívül erős hővédő tulajdonságával biztosítja a nyugodt és komfortos utazást a kicsik számára.

A hőérzetet megszűnteti, ráadásul az UV védő rétegét a múzeumokban használt műkincsvédő fóliák alapján fejlesztették ki. A hagyományosnál 50%-al vastagabb, ezzel gátolva az üvegtörés kellemetlen hatásait.

A vevők 75%-a a kisgyermekek védelmét jelölte meg indokként arra a kérdésre,hogy miért fóliáztatta le autójának üvegeit. Ennek hatására 2016-ban a Skyfol BabyGuardot kimondottan babák és kisgyermekek utazási komfortjának biztosítására és védelmére kezdték el kifejleszteni.

A Skyfol BabyGuard egy prémium minőségű autóüveg fólia, mely kiemelkedő hő- és UV védelemmel rendelkezik, miközben az egyik legtartósabb színezési technológia felhasználásával készül, így 10 év alatt sem mutatja a fakulás legcsekélyebb jelét sem. Üvegtörés esetén a Skyfol BabyGuard egyben tartja az üvegtáblát, meggátolva, hogy az üvegszilánkok sérülést okozzanak gyermekének. Mentés szükségessége esetén az üvegtábla megrepeszthető, majd egyben eltávolítható.

 

Ne spóroljon gyermekén, válassza Ön is a legjobb, kimondottan gyermekekre szabott megoldást!

 

Baby Guard videó

Baby Guard autófólia jellemzői:

  • Kizárólag a Skyfol kínálatában
  • 99,9%-os UV védelem
  • Profi hővédelem
  • Akár 95%-os belátásvédelem
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési áraküvegfóliázott autó<small>2018.01.01. óta</small>

8 754

üvegfóliázott autó2018.01.01. óta

Vélemények

„A legnagyobb napsütésben is árnyékban maradnak a gyerekek.”

Erika, Budapest

„A tervezett utazás a lehető legkényelmesebben telt. A hátsó ülésen utazók kellemes félárnyékban utaztak, és nem zavarta őket az erős UV sugárzás sem. Az utastér komfortjának javulása mellett az autó külső megjelenésén is nagyot dobott a fóliázás, sokkal sportosabb lett a megjelenése.”

Balázs, Kaposvár

„Hűvösebb van az autóban, sokkal jobban néz ki, biztonságosabb, nem vakítja hátul a gyerekeket.”

Balázs, Szombathely

„Hűvösebb utastér, menőbb kinézet. 5 éves kisfiam mondta: "Apa ez tök jó, nem süt a szemembe a nap. Én látok mindenkit, de engem nem."”

Csaba, Kőszeg

„Nem vakítja a gyerekeket a napfény, kevésbé melegszik fel az autó és javult a fogyasztás annak köszönhetően, hogy kevesebbet kell használni a klímát.”

Balázs, Martonvásár