SkyFol BabyGuard

SkyFol BabyGuard

A baba őre

A kellemes nyári napsütés hamar zavaróvá válik a kisgyermekek számára utazás közben? Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy a tűző napsütés következtében a kicsik hamar nyűgössé válnak, nem tudnak aludni és így idővel rémálommá válhat a családi autózás. 

A Skyfol BabyGuard üvegfólia éppen erre kínál megoldást Önnek!

Rendkívül erős hővédő tulajdonságával biztosítja a nyugodt és komfortos utazást az egész család számára! Nem csupán az autóban ülők hőérzetét szünteti meg, hanem 99,9%-os UV védő réteget képez az üvegfelületen. Teszi ezt a már múzeumokból is jól ismert műkincsvédő fóliák technológiájának segítségével.

A gyermekek kényelme és biztonsága mindennél előrébb való a szülők számára

Ezért kezdtünk bele 2016-ban a BabyGuard termékfejlesztésébe. Olyan prémium minőségű autóüveg fólia forgalmazását tűztük ki célul, ami teljes körű védelmet nyújt: 50%-al növeltük a fólia vastagságát, hogy az utazás ne csak komfortosabb legyen, de biztonságosabb is! Üvegtörés esetén a Skyfol BabyGuard egyben tartja az üvegtáblát, meggátolva, hogy az üvegszilánkok sérülést okozzanak gyermekének. Az üvegtábla mentés esetén megrepeszthető, így egyben eltávolítható.
Ebbe a forgatókönyvbe belegondolni is rossz, de sajnos bárkivel előfordulhat. Azzal, hogy Ön a BabyGuardot választja az autójára, már rengeteget tesz a legapróbb utasok védelme érdekében!

A Skyfolnál több üvegfólia sorozat közül tud választani, annak függvényében, hogy milyen teljesítményű és árfekvésű terméket keres. A BabyGuard sorozat mindazoknak tökéletes választás, akik a jelenleg létező legmagasabb minőségű, prémium üvegfóliát keresik!

Miért ez a legdrágább termék a kínálatunkban?

Egyszerűen azért, mert ennyivel nagyobb teljesítményre képes a többi fóliához viszonyítva. Vegyünk egy hétköznapi példát, amivel minden autótulajdonos szembesül: egy magasabb kategóriájú autógumi ára darabonként kerül annyiba, mint egy BabyGuard üvegfóliázás. Gumiból 4 darabot kell megvásárolni, míg a fóliázást csak egyszer kell elhatározni. Ez a befektetés garantáltan kifizetődik és élvezheti annak minden előnyét, amíg az autó az ön tulajdonában van.

Ne spóroljon a családja biztonságán, válassza Ön is a létező legjobb Skyfol megoldást!

Bizonytalan még a döntésben? Segítünk! Nézze meg az alábbi rövid videót az üvegfólia tulajdonságairól!

Baby Guard videó

Baby Guard autófólia jellemzői:

  • Kizárólag a Skyfol kínálatában
  • 99,9%-os UV védelem
  • Profi hővédelem
  • Akár 95%-os belátásvédelem
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési áraküvegfóliázott autó<small>2018.01.01. óta</small>

14 050

üvegfóliázott autó2018.01.01. óta

Vélemények

„Nem vakítja a gyerekeket a napfény, kevésbé melegszik fel az autó és javult a fogyasztás annak köszönhetően, hogy kevesebbet kell használni a klímát.”

Balázs, Martonvásár

„Hűvösebb utastér, menőbb kinézet. 5 éves kisfiam mondta: "Apa ez tök jó, nem süt a szemembe a nap. Én látok mindenkit, de engem nem."”

Csaba, Kőszeg

„A legnagyobb napsütésben is árnyékban maradnak a gyerekek.”

Erika, Budapest

„Hűvösebb van az autóban, sokkal jobban néz ki, biztonságosabb, nem vakítja hátul a gyerekeket.”

Balázs, Szombathely

„A tervezett utazás a lehető legkényelmesebben telt. A hátsó ülésen utazók kellemes félárnyékban utaztak, és nem zavarta őket az erős UV sugárzás sem. Az utastér komfortjának javulása mellett az autó külső megjelenésén is nagyot dobott a fóliázás, sokkal sportosabb lett a megjelenése.”

Balázs, Kaposvár