Műbizonylat regisztráció

Műbizonylat regisztráció

Műbizonylat regisztrálása

Aktiválja online az akár élettartam garanciát. A művelet mindössze pár percet vesz igénybe, viszont biztosítást jelent Önnek arra a - valószínűtlen, ám mégis lehetséges - esetre, ha az autófólia felválna, felbuborékosodna, vagy szétválna. A hibás fóliát kicseréljük mindaddig, amíg a gépjármű az Ön tulajdonában van. A garancia nem átörökíthető!
 
 
Műbizonylat pótlása
Elveszett? Nem találja? Semmi gond! Online regisztráció után a SkyFol Műbizonylat pótlását 2 napon belül postázzuk Önnek.
Pótlólagos műbizonylat küldéséhez szükségünk van képekre a fóliázott ablakokról. Kérjük a képeket úgy készítse el, hogy jól láthatóak legyenek rajta az engedélyszámok (a fólia és az üveg között található kis méretű [1,3 cm x 2,2 cm-es] matrica) valamint,hogy mely ablakokról készültek. Illetve egy képre, amin látszik az autó rendszáma (lehetőleg hátulról fotózva).
A pótlás díja 5000,- Ft melyet utánvéttel kell a futárnak megfizetnie a szállítási és utánvét kezelési költséggel egyetemben. Az utánvét kezelési költség valamint a szállítási díj összesen 1300,- Ft. A futáros kiszállítás helyett kérheti a műbizonylat személyes átvételét is amennyiben be tud fáradni budapesti irodánkba. Ez esetben természetesen csak a pótlás díját kérjük el Öntől.
Kérjük az autóról készült képeket valamint számlázási/szállítási adatait valamint telefonszámát az info@skyfol.hu e-mail címünkre küldje el. Köszönjük.
 
Referenciák

Az autó nem szauna

Végre elfelejtheti az üvegre ragasztott fényvédőket melyek nem csak esztétikailag rontják autója képét, de a megfelelő hővédelmet sem biztosítják gyermekeinek!

Az autó nem szauna

Babákra fejlesztve

A Skyfol BabyGuard kifejezetten babák és kisgyermekek védelmére lett kifejlesztve.

Babákra fejlesztve

Egy Skoda színes köntöse

Fogadjunk,hogy autófóliázással lehetséges annyira megváltoztatni autójának gyári színét,hogy rá se fog ismerni utána.

Egy Skoda színes köntöse
Összes referencia megtekintése
Blog

Észrevehetetlen védelem

2020-09-02 13:35:08

Fejlett üvegrendszeren is erősen hővédő, de világos fóliát szeretne? Akkor a SkyFol P sorozat Önnek ...

Tovább a blogra

Van megoldás ha támad a kánikula

2020-08-14 10:35:45

Hosszantartó és költséghatékony megoldást keres épület üvegeire, ami magas hővédelemre képes? A Skyf...

Tovább a blogra