Műbizonylat regisztráció

Műbizonylat regisztráció

Műbizonylat regisztrálása

Aktiválja online az akár élettartam garanciát. A művelet mindössze pár percet vesz igénybe, viszont biztosítást jelent Önnek arra a - valószínűtlen, ám mégis lehetséges - esetre, ha az autófólia felválna, felbuborékosodna, vagy szétválna. A hibás fóliát kicseréljük mindaddig, amíg a gépjármű az Ön tulajdonában van. A garancia nem átörökíthető!
 
 
Műbizonylat pótlása
Elveszett? Nem találja? Semmi gond! Online regisztráció után a SkyFol Műbizonylat pótlását 2 napon belül postázzuk Önnek.
Pótlólagos műbizonylat küldéséhez szükségünk van képekre a fóliázott ablakokról. Kérjük a képeket úgy készítse el, hogy jól láthatóak legyenek rajta az engedélyszámok (a fólia és az üveg között található kis méretű [1,3 cm x 2,2 cm-es] matrica) valamint,hogy mely ablakokról készültek. Illetve egy képre, amin látszik az autó rendszáma (lehetőleg hátulról fotózva).
A pótlás díja 6000,- Ft melyet utánvéttel kell a futárnak megfizetnie a szállítási és utánvét kezelési költséggel egyetemben. Az utánvét kezelési költség valamint a szállítási díj összesen 1300,- Ft. 
Kérjük az autóról készült képeket valamint számlázási/szállítási adatait valamint telefonszámát az info@skyfol.hu e-mail címünkre küldje el. Köszönjük.