Kakas András

Kapcsolattartó: Kakas András

Telefonszám: 06-30-995-4383

Cégnév: Kokifólia

Kokifólia

Cégnév: Kokifólia

Műhely cím: 5700 Gyula, Kiss János Altb. u. 5.

GPS Koordináták: 46.6398;21.2838

E-mail:

Vevő elégedettség

(58 értékelés alapján)

Telefonos tájékoztatás

Műhely megjelenés

Személyes tájékoztatás

Kiszolgálás minősége

Fóliázás minősége

összesített pontszám:

45/5090%

Vevő vélemények

"Nagyon kedves, segítőkész András. Minden kérdésemre hozzá értő választ kaptam, gyorsan precízen végzett a munkával. Családon belül több autót fóliázott már le, és bármikor ajánlom másnak is."

"Korrekt. Gyors tájékoztatás. Rugalmasak, készségesek. Maximálisan segítenek a megfelelő fólia kiválasztásában. Részletesen tájékoztatnak minden felmerülő kérdésről. Korábban is Őket választottam és ha a jövőben lesz lehetőségem, legközelebb is bizalommal fordulok Hozzájuk."

"BabyGuard termékkel kapcsolatban kerestem fel Andrást. Nagyon korrekt és kedves volt már a telefonban is.Nem Gyuláról mentünk oda, így előrébb vett minket, hogy kész legyen az autó még hazautazás előtt. Nagyon segítőkész, precíz és gyors munkát végzett! Csak ajánlani tudom! :)"

"Nagyon korrekt, hozzáértő, és segítőkész szakember, minden kérdésemre pontos választ tudott adni, és tapasztalatával segített nekem is kiválasztani a legjobb fóliát. A munkája is nagyon precíz, csak ajánlani tudom!"

"Minden rendben a megbeszéltek alapján történt. András teljesen segítőkész volt mint mindig."

"András fóliázta eddig az összes autómat, mindig maradéktalanul meg voltam Vele és a munkájával elégedve. A jövőben is biztosan Őt fogom választani."