SkyFol HP / HP Pro

SkyFol HP / HP Pro

Mert az autó nem szauna

A SkyFol HP valamint HP Pro autófólia gyors, hatékony és teljes körű védelmet biztosít a meleggel, az UV-sugarakkal és az illetéktelen tekintetekkel szemben! 
 
Felejtse el az üvegre ragasztott fényvédő cicát, hableányt és kisautót, melyek nem csak esztétikailag rontják autója képét, de a megfelelő hővédelmet sem biztosítják gyermekeinek!  Ráadásul mindannyiunkkal megesik, hogy a nagy sietségben egy kabátot, táskát, telefont a hátsó ülésen felejtünk. A  SkyFol HP illetve HP Pro autófóliának köszönhetően a tolvajok nem látnak be az utastérbe, így a csábítás is kisebb.
Már odakinn a nap felkelt……de az Ön autójában ebből semmit nem érezni! Gyermekei zavartalanul alhatnak vagy nézhetnek rajzfilmet a hátsó üléseken, hiszen a SkyFol HP és HP Pro autófólia kellemes félhomályt biztosít, emellett kiszűri az UV és az infravörös sugárzást is. 
Nincs többé 45 fokos utastér, 60 fokos ülés és izzadó, nyűgös gyerekek. A  fólia már az ablaknál megszűri a hőt, ezzel téve hatékonyabbá a klímát. Nem kell maximális fokozaton járatni vagy ráirányítani megizzadt gyermekeinkre ahhoz, hogy az autóban elviselhető legyen az utazás.
SkyFol HP és HP Pro sorozatok klasszikus mélyszínezésű, hővédő sorozatok. A bennük lévő fémrétegnek köszönhetően szűrik az infravörös sugárzást, a mélyszínezett rétegnek köszönhetően pedig stabil sötétítést nyújtanak.
SkyFol autóüveg fóliázás Budapesten és az egész országban kedvező díjakkal!
  • 99%-os UV szűrés
  • Elegáns megjelenés
  • Akár 96%-os fényszűrés
  • Akár 61%-os hővédelem
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési áraküvegfóliázott autó<small>2012.01.01. óta</small>

133 392

üvegfóliázott autó2012.01.01. óta

Vélemények

„Először nagyon furcsa volt, hogy sötétebb van a kocsiban, de hamar megszoktuk és megszerettük. Bátram utazhatunk bárhova, az erős napfény már nem zavar senkit!”

Ibolya, Fertőszentmiklós

„Párom felkiáltott, mikor meglátta: "De szép lett az autó így!"”

György, Hatvan

„Nagyon sokat utazom autóval. Kevésbé zavar a napsütés, a hátulról vakító fényszórók, és persze jobb megjelenést kapott az autóm.”

Gergely, Dunakeszi

„A fóliázás a vártnak megfelelő, tartósan hő- és fényvédő.”

Ferenc, Fertőd

„Nem szoktam a hátsó ülésen utazni, de a fóliázás után próbaképp beülten hátra, ahol a fólia miatt érezhetően hűvösebb volt, és ráadásul a napsütés égető erejét sem éreztem a bőrömön.”

János, Budapest
Referenciák

Az autó nem szauna

Végre elfelejtheti az üvegre ragasztott fényvédőket melyek nem csak esztétikailag rontják autója képét, de a megfelelő hővédelmet sem biztosítják gyermekeinek!

Az autó nem szauna

Babákra fejlesztve

A Skyfol BabyGuard kifejezetten babák és kisgyermekek védelmére lett kifejlesztve.

Babákra fejlesztve

Egy Skoda színes köntöse

Fogadjunk,hogy autófóliázással lehetséges annyira megváltoztatni autójának gyári színét,hogy rá se fog ismerni utána.

Egy Skoda színes köntöse
Összes referencia megtekintése
Blog

Maximális védelem autójának

2020-07-31 09:17:02

Skyfol PPF Nano+ a tökéletes választás! 30%-kal vastagabb anyagával a Nano+ extrém védelmet biztosít...

Tovább a blogra

A jövő megérkezett!

2020-07-15 08:35:27

A világ első fényre sötétedő fóliája megérkezett! A Skyfol Flux V forradalmi áttörés az autó üvegfól...

Tovább a blogra