SkyFol HP / HP Pro

SkyFol HP / HP Pro

Mert az autó nem szauna

A SkyFol HP valamint HP Pro autófólia gyors, hatékony és teljes körű védelmet biztosít a meleggel, az UV-sugarakkal és az illetéktelen tekintetekkel szemben! 
 
Felejtse el az üvegre ragasztott fényvédő cicát, hableányt és kisautót, melyek nem csak esztétikailag rontják autója képét, de a megfelelő hővédelmet sem biztosítják gyermekeinek!  Ráadásul mindannyiunkkal megesik, hogy a nagy sietségben egy kabátot, táskát, telefont a hátsó ülésen felejtünk. A  SkyFol HP illetve HP Pro autófóliának köszönhetően a tolvajok nem látnak be az utastérbe, így a csábítás is kisebb.
Már odakinn a nap felkelt……de az Ön autójában ebből semmit nem érezni! Gyermekei zavartalanul alhatnak vagy nézhetnek rajzfilmet a hátsó üléseken, hiszen a SkyFol HP és HP Pro autófólia kellemes félhomályt biztosít, emellett kiszűri az UV és az infravörös sugárzást is. 
Nincs többé 45 fokos utastér, 60 fokos ülés és izzadó, nyűgös gyerekek. A  fólia már az ablaknál megszűri a hőt, ezzel téve hatékonyabbá a klímát. Nem kell maximális fokozaton járatni vagy ráirányítani megizzadt gyermekeinkre ahhoz, hogy az autóban elviselhető legyen az utazás.
SkyFol HP és HP Pro sorozatok klasszikus mélyszínezésű, hővédő sorozatok. A bennük lévő fémrétegnek köszönhetően szűrik az infravörös sugárzást, a mélyszínezett rétegnek köszönhetően pedig stabil sötétítést nyújtanak.
SkyFol autóüveg fóliázás Budapesten és az egész országban kedvező díjakkal!
  • 99%-os UV szűrés
  • Elegáns megjelenés
  • Akár 96%-os fényszűrés
  • Akár 61%-os hővédelem
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési áraküvegfóliázott autó<small>2012.01.01. óta</small>

333 742

üvegfóliázott autó2012.01.01. óta

Vélemények

„Először nagyon furcsa volt, hogy sötétebb van a kocsiban, de hamar megszoktuk és megszerettük. Bátram utazhatunk bárhova, az erős napfény már nem zavar senkit!”

Ibolya, Fertőszentmiklós

„Párom felkiáltott, mikor meglátta: "De szép lett az autó így!"”

György, Hatvan

„A fóliázás a vártnak megfelelő, tartósan hő- és fényvédő.”

Ferenc, Fertőd

„Nagyon sokat utazom autóval. Kevésbé zavar a napsütés, a hátulról vakító fényszórók, és persze jobb megjelenést kapott az autóm.”

Gergely, Dunakeszi

„Nem szoktam a hátsó ülésen utazni, de a fóliázás után próbaképp beülten hátra, ahol a fólia miatt érezhetően hűvösebb volt, és ráadásul a napsütés égető erejét sem éreztem a bőrömön.”

János, Budapest