UV védelem

UV védelem

Az UV sugárzás öregíti a bőrt, valamint annak mélyebb rétegeibe hatolva elváltozásokat okozhat, amelyek akár a sejtek rákosodásához is vezethetnek. Gondoljon bele mennyit ül autójában nyári napokon folyamatosan kitéve az UV sugárzásnak! A Skyfol autófólia tökéletesen véd az UV sugárzás ellen, annak akár 99,9%-át is képes kiszűrni, ezzel teljesen megszűntetve a káros sugárzást.
További veszélye az UV sugárzásnak, hogy a szemlencse elszürkülését okozza, ez különösen igaz kisgyermekek esetében. A szemlencse elszürkülése elősegíti a későbbi hályogképződést, így annak védelme kiemelten fontos. Számos egyéb árnyékolási megoldás (gyárilag sötétített üveg, beépített roló, tappancsos árnyékoló)) problémája, hogy lesötétíti a belső teret, ezáltal gyermeke pupillája kitágul és mivel az UV sugárzás egyéb árnyékolók csak korlátozottan szűrik (30-40%), így a sugárzás még károsabb. A Skyfol autófóliák a teljes UV szűrés mellett még nagyon erős hővédelemre is képesek, ami az egészség megóvása mellett az utazást még kellemesebbé teszi.
Ne csak a hátul utazókat védje az UV sugárzás ellen, a Skyfol autófóliák között két olyan termék is szerepel, mely engedéllyel telepíthető első oldalsó üvegekre, egyikük még jelentős hővédelemre is képes.

A Skyfol hő- és fényvédő autófóliák akár 99%-ban szűrik az UV sugárzást, ezzel védve Önt és utasait a káros hatásoktól. A teljes UV szűrés mellett nagyon erős hővédelemre is képesek.

  • Meggátolja a bőr öregedését
  • Megvédi a szemlencsét az elszürküléstől
  • Kizárja a bőr káros elváltozásának lehetőségét.
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árak
Referenciák

Az autó nem szauna

Végre elfelejtheti az üvegre ragasztott fényvédőket melyek nem csak esztétikailag rontják autója képét, de a megfelelő hővédelmet sem biztosítják gyermekeinek!

Az autó nem szauna

Babákra fejlesztve

A Skyfol BabyGuard kifejezetten babák és kisgyermekek védelmére lett kifejlesztve.

Babákra fejlesztve

Egy Skoda színes köntöse

Fogadjunk,hogy autófóliázással lehetséges annyira megváltoztatni autójának gyári színét,hogy rá se fog ismerni utána.

Egy Skoda színes köntöse
Összes referencia megtekintése
Blog

Maximális védelem autójának

2020-07-31 09:17:02

Skyfol PPF Nano+ a tökéletes választás! 30%-kal vastagabb anyagával a Nano+ extrém védelmet biztosít...

Tovább a blogra

A jövő megérkezett!

2020-07-15 08:35:27

A világ első fényre sötétedő fóliája megérkezett! A Skyfol Flux V forradalmi áttörés az autó üvegfól...

Tovább a blogra