SkyFol SI ablakfólia

SkyFol SI ablakfólia

Tartós és kedvező árú, magas hővédelmű fóliát keres? A Skyfol SI sorozata pontosan ilyen, egy aluminium fémgőzölt hővédő ablakfólia, amely költséghatékony, alacsony hőelnyelésű valamint erősen hővédő. Kínálatunkban szerepelnek színezett változatai is, ezt olyan helyekre ajánljuk ahol fontos a homlokzat színezése. Ezekről a változatokról azonban fontos tudni,hogy kevésbé hatékonyak és élettartamuk is kevesebb mint a nem színezett változatoké. A Skyfol SI sorozatot legjobban ipari létesítményekre és irodákra ajánljuk.

Az SI sorozat kizárólag aluminiumot tartalmaz, ennek köszönhetően reflektív. A tükröző fóliák nappali belátásvédelmet biztosítanak. Sokan félreértik és azt gondolják, hogy a tükröző fóliákon keresztül este sem lehet belátni. Fontos tisztázni, hogy a fólia abba az irányba tud tükrözni, amerről a fény érkezik. Ez azt jelenti, hogy egy tükrös ezüst fólia esetében, ha télen kint sötét van, bent pedig lámpát kapcsolunk, akkor be lehet majd látni az üvegeken keresztül, miközben a kilátás korlátozott lesz.

  • Magas hővédelem
  • Költséghatékony
  • Gyors megtérülés
Árajánlat kéréseÁrajánlat kéréseVélemények

„Megszűnt a pokoli hőség a lépcsőházban és nappal már nem láttak be az utcáról sem.”

Ernő, Hajdúsámson

„A munkatársak nagyon meg voltak elégedve az eredménnyel, miközben a belátásvédelem is megvalósult.”

Emma, Sopron
Referenciák

Tárgyaló belátásvédelmi ablakfóliázása

Probléma: Az iroda tárgyalója központi helyen volt, így rengetegen elmentek mellette. A tárgyalásokat nagyon zavarta, hogy mindenki belát, hogy ki van ott tárgyalni.

Tárgyaló belátásvédelmi ablakfóliázása

Energia megtakarítása a bevásárlóközpontban

Probléma: Az energia költségek csökkentése volt a cél, mivel az üzemeltetési költségek jelentős részét ez teszi ki. A gépészeti költségek 1/3-át teszi ki a léghűtés. A besugárzott energia szűrésével e

Energia megtakarítása a bevásárlóközpontban

Fogászati rendelő belátásvédelme

Probléma: Több beteg sem választotta ezt a fogászatot, mert az utcáról be lehetett látni a kezelőszékhez. Későbbi visszajelzések alapján ez kezelt betegeket is zavart.

Fogászati rendelő belátásvédelme
Összes referencia megtekintése
Blog

Csökkentett belső tükrözés

2020-02-04 13:44:53

Zavaró az Ön számára a befelé tükröző fólia? Akkor van egy jó ajánlatunk Önnek! A Skyfol DR sorozat ...

Tovább a blogra

Mitől lilul ki egy autófólia?

2020-01-17 10:31:53

Az elején fontos egy kérdést tisztázni: minden festékanyag fakul, ne várjuk el egy mélyszínezést tar...

Tovább a blogra