Extra tartósság

Extra tartósság

A karosszériavédő fólia a legtartósabb védelem, amit autóján alkalmazhat. A poliuretán fólia az egyik legtartósabb alapanyag, melyet az ember alkotott, kezdetben űrtechnológiai, majd légi felhasználásra fejlesztették ki. Napjainkban az építőiparban nagymértékben használatos, amikor 30-40 évig is jól teljesítő szigetelőanyagokra van szükség.

A Skyfol PPF Nano fólia várható élettartama 10 év, az alapanyag tovább is bírja, de a ragasztóréteg biztos visszaszedhetősége miatt a telepítői hálózatunkban a telepítésre adott garanciális időt 5 évben határoztuk meg, javasoljuk a termék cseréjét 5 év eltelte után, hogy mindig maximális biztonságban tudhassa autóját.

A karosszériavédő fóliák funkciója a fényezés megfelelő védelme, fontos, hogy évek múlva, mikor leszedjük, ne hagyjon ragasztófoltot és ne szedje fel a felső lakkréteget még a kritikus részeken se. A Skyfol PPF Nano ragasztója már autók ezreiről távolítottuk el problémák nélkül, a megfelelő eszközökkel és technológiával a ragasztóleválás és a felület sérülése elkerülhető. 17 éve elsőként kezdtük a karosszériavédő fóliák forgalmazását a közép-kelet-európai régióban, napjainkra Európa egyik meghatározó forgalmazói lettünk, tapasztalatunk az iparágban teljesen egyedülálló.

Válassza Ön is a biztos, szakmai alapokon nyugvó, jól bevált megoldást, amely autók ezreinek nyújtott már védelmet az elmúlt közel 2 évtizedben

Speciális alapanyagának köszönhetően a Skyfol karosszériavédő fólia rendkívül tartós, hosszú évekig védelmet nyújt a mechanikai behatások ellen.

  • 17 év tapasztalat
  • 10 év élettartam
  • 5 év garancia
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árak