Könnyű tisztíthatóság

Könnyű tisztíthatóság

Küzdött már karosszériavédő fólia tisztításával? Olyan felületet szeretne, melyet egyszerűbb tisztítani, mint a fényezést? A Skyfol PPF Nano karosszériavédő fólia egyik legnagyobb előnye versenytársaival szemben, hogy tisztítása álomszerű. A felső védőrétegének felületi feszültségét úgy állították be, hogy víztaszító legyen. Ennek a vízlepergető hatásnak köszönhetően a tisztítás lényegesen egyszerűbb, a szennyeződések nem tudnak a szerkezetbe kerülni.

A korábbi karosszériavédő fóliák hajlamosak voltak a sárgulásra, valamint a szennyeződések okozta foltokat nem lehetett eltávolítani. A karosszériavédő fóliákat eredetileg az Öbölháborúban fejlesztették ki a helikopterek propellerének védelmére, mely a homokviharokban komoly sérüléseket szenvedett. Ezeket a termékeket emelte át később az autóipar, ám a kezdeti változatokban a megjelenés nem volt szempont, a legelső termékek pár hét alatt sárgulni kezdtek, tisztántartásuk lehetetlen volt. Egy technológia váltást követően 2006 környékén megjelentek az újabb generációs alapanyagot, melyek már sokkal ellenállóbban voltak. Fehér autókon azonban még mindig problémás volt a sárgulás, valamint továbbra is problémát jelentett a felületi szennyeződések eltávolítása. A következő fejlesztésre 2010-ben került sor, ami hatalmas előrelépést jelentett, ekkor jelentek meg a bevonatolt karosszériavédő fóliák. A fólia felülete egy különleges bevonatot kapott, ami védte az elszíneződéstől, valamint a felület is jelentősen könnyebben tisztítható lett. Ezek a fóliák már nem sárgultak fehér autókon sem. Azonban továbbra is maradt pár kellemetlen probléma, az erőteljes szennyeződések eltávolíthatósága, mint pl. a bogarak, valamint a tény, hogy a fóliázott felületet még mindig jobban koszolódott, mint a fóliázatlan részek. 2016-ban azonban megjelent a végső technológiai megoldás, amikor a nanotechnológia segítségével a fólia felületi bevonata vízlepergető lett. Innentől kezdve még a kritikusabb szennyeződések is könnyen eltávolíthatóak és végre elmondhattuk, hogy a fóliázott felület tisztítása egyszerűbbé vált, mint a fényezett felületé. Megszületett a tökéletes karosszériavédő fólia.

A Skyfol PPF Nano termékeit a technológiát kidolgozó eredeti gyár készíti a mai napig, számos egyéb gyártó próbálta már másolni, de nem sikerült megközelíteniük a hatékonyságát. Válassza Ön is a könnyű tisztíthatóságot a megbízható védelem mellé!

A fóliázott felület a Skyfol PPF Nano és Nano Rapid fóliák esetében különleges vízlepergető bevonattal rendelkezik, mely a fényezésnél is könnyebb tisztíthatóságot tesz lehetővé.

  • Könnyen tisztítható
  • Nem sárgul
  • Fényessége nem tompul
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árak