Skyfol Nano+

Skyfol Nano+

Extra védelem

A Skyfol PPF Nano+ a tökéletes választás olyan esetekben, ha az autó magas igénybevételnek van kitéve. 30%-kal vastagabb anyagával a Nano+ extrém védelmet biztosít az út törmelékeivel szemben. A kifejezetten versenykörülményekhez és vezetéstechnikai központok számára kifejlesztett Skyfol PPF Nano+ védelmi szintje páratlan, felületi fénye a speciális bevonatnak köszönhetően tökéletes, tisztítása pedig a víztaszító tulajdonsága révén nagyon egyszerű. Öngyógyító jellemzője a Skyfol PPF Nano fóliával megegyezik.

A karosszériavédő fóliák legnagyobb problémája a múltban a tisztíthatóság volt. A legelső anyagot (1990-es évek) pár hét alatt elsárgultak, mivel nem hőstabilizált poliuretán alapanyagból készültek. A hőstabilizált alapanyagok megjelenésével (2000-es évek) nagyot lépett előre az ilyen jellegű fóliák ipara, de fehér autókon még ezek az anyagok is pár hónap alatt elkezdtek sárgulni, valamint a szennyeződések könnyen beleégtek a felületbe tisztíthatatlanná téve azt. Nagy áttörés volt, amikor 2010-ben megjelentek az első clear coat bevonatolt karosszériavédő fóliák, melyek sárgulásmentesek voltak, valamint rendelkeztek öngyógyító tulajdonsággal. Az öngyógyulás azt jelenti, hogy a használat során keletkező mikrokarcok hő hatására eltűnnek, mivel a bevonat legfelső rétege képes újrarendeződni. A ma legfejlettebb alapanyagok az ún. vízlepergető bevonattal rendelkező fóliák még tovább növelték a clear coat bevonattal ellátott fóliák előnyeit. A bevonathoz nano részecskéket adva elérték, hogy a felületen a szennyeződések ne tudjanak megülni, hasonló technológiát alkalmaztak, mint a kerámia bevonatok esetében. Az eredmény egy a fényézésnél is jobban tisztán tartható felület, mely egyszerre védelmet is képes nyújtani.

A Skyfol PPF Nano+ a legtartósabb megoldás autója védelmére. A poliuretán az egyik legtartósabb, emberi kéz által előállított alapanyag, amit elsőként az űrtechnológia, majd a repülőgépipar számára fejlesztettek ki. Napjainkban a poliuretánt az építőiparban is széles körűen használják szigetelésre olyan esetekben, ahol 30-40 éves megbízható teljesítmény szükséges.
A karosszériavédő fóliák funkciója az autó fényezésének megfelelő védelme, így fontos, hogy eltávolításukkor évek múltán még a kritikus részeken se károsítsák a felső lakkréteget, illetve ne hagyjanak maguk után visszamaradó ragasztóréteget. A Skyfol PPF Nano+ fóliát már autók ezreiről távolították el problémamentesen; megfelelő eszközökkel és szakértelemmel a ragasztó-visszamaradás és a felületi károsodás elkerülhető.
  • megnövelt vastagság
  • tükörfényes
  • vízlepergető
  • öngyógyuló
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

34 111

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények

„Családunk autójáról 5 év múltán távolították el a karosszériavédő fóliát. A fényezése olyan volt mint újkorában.”

Ödön

„Ilyen könnyen még soha nem volt tisztítható az autóm.”

Roland

„Csúnya nyomokat hagyott az autómosó az autón,de a fóliáról napfény hatására teljesen eltűntek ezek a sérülések.”

Bence