Skyfol PPF GT

Skyfol PPF GT

Kristálytiszta megjelenés

A Skyfol PPF GT egy speciális bevonattal készült, fényes felülettel rendelkező, karosszériavédő fólia, ami tökéletes fényes megjelenést biztosít autójának. A speciális clear coat azt eredményezi, hogy a fólia nagymértékben ellenáll a normál szennyeződéseknek, melyek a fólia sárgulását és a felület károsodását okozzák. 

Különleges gyártástechnológiájának köszönhetően a felületi fénye tökéletes, így teljesen egybeolvad a fényezéssel. Fehér autóra telepítve sem módosítja annak színét.

Megvédi a karosszéria felületét a kisebb kőfelverődésektől, a felszíni karcolásoktól, az autómosó kefék okozta sérülésektől és más hasonló hatásoktól, valamint az „öngyógyító” technológia segítségével eltünteti a fóliában keletkező apró felületi karcolásokat.

Skyfol PPF GT fólia egy biológiailag lebontható poliészter bázisú, alifás termo poliuretán fólia. Mivel narancsbőrösödés-, sárgulásmentes és UV ellenálló, széles körben alkalmazzák kültéri járművek felületvédelmére.

Kiváló nyújthatósága miatt könnyű vele dolgozni, ennek köszönhetően komplex felületek is kivitelezhetőek egy darabból.

Magas minősége tökéletesen ellenállóvá teszi a külső környezettel szemben, szabadalmaztatott felületi bevonatából a mikrokarcok nyomtalanul eltűnnek.

  • tükörfényes
  • szennyeződésmentes
  • sárgulásmentes
  • tartós
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

34 111

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények