Skyfol PPF GT Satin

Skyfol PPF GT Satin

A matt fényezés őre

A Skyfol PPF GT Satin speciális bevonattal készült karosszériavédő fólia, szatén felületének köszönhetően egyedi megjelenést biztosít autójának. A speciális bevonatnak köszönhetően a fólia nagymértékben ellenáll a normál szennyeződéseknek, melyek a fólia sárgulását és a felület károsodását okozzák.

Megóvja a karosszéria felületét a kisebb kőfelverődésektől, a felszíni karcolásoktól, az autómosó kefék okozta sérülésektől és más hasonló hatásoktól. A Skyfol PPF GT Satint első sorban azoknak ajánljuk akik matt fényezésű autó tulajdonosai és szeretnék ezt a fényezést megfelelő védelemmel ellátni.

A matt fényezés kifejezetten érzékenyen reagál a behatásokra, ráadásul nehezen javítható, nem ritka,hogy a teljes oldalt újra kell fényezni ha egy elem megsérül. A Skyfol PPF GT Satin nanotechnológiás, emellett vízlepergető bevonattal rendelkezik, ami kifejezetten előnyös matt felületek esetén. A matt felületek jóval porózusabbak, így a kosz sokkal jobban megragad a felületen. A vízlepergető rétegnek köszönhetően a Skyfol PPF GT Satin tisztítása egyszerű marad.

Alapanyaga hőkezelt poliuretán amely megfelelő védelmet nyújt szándékos rongálók okozta károk, gallyak és kőfelverődések ellen is. A Skyfol PPF GT Satin megóvja autóját a bevásárlóközpontokban is ahol nem ritka,hogy rányitják autók ajtaját az Ön autójára.

A Skyfol PPF GT Satin felületi fénye megszólalásig hasonlít a gyári matt selyemfényezések hatásához, így kis mértékben sem módosítja szeretett autónk eredeti megjelenését.

Fényes karosszériára telepítve az autó teljesen új megjelenést kap, igazán egyedi lesz és emellett sportos és elegáns. A matt fényezés magas ára miatt érdemes autónkat mattítani inkább, erre kiváló megoldás a Skyfol PPF GT Satin ami teljeskörű védelmet is biztosít.

 

  • megóvja a matt fényezést
  • a fényes karosszériának új megjelenést ad
  • könnyen tisztítható
  • vízlepgergető
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

34 111

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények

„Amikor megláttam fóliázás után rá se ismertem az autómra. Teljesen új külsőt kapott. ”

Dezső

„A parkolóban szándékosan karcolták meg az autóm. A fóliának köszönhetően másnap már nyoma se volt a rongálásnak.”

Janka

„Gyakran járok vadászni, eddig gondot okoztak az erdőben felverődő gallyak autómnak. A fólia azonban most már hatékonyan óvja meg a fényezést.”

Viktor