Skyfol PPF Nano

Skyfol PPF Nano

Könnyű tisztíthatóság

Biztos védelmet szeretne autójának, de a tisztítással sem akar jobban kínlódni, mint korábban? A Skyfol PPF Nano alapanyag segítségével egyáltalán nem kell kompromisszumot vállalnia, ha autóját karosszériavédő fóliával szeretné megóvni. A Skyfol PPF Nano bevonata nano molekulák segítségével vízlepergető, így tisztítása nagyságrendekkel egyszerűbb, mint a korábbi technológiai megoldásoké, még a fényézésnél is hatékonyabb.

A karosszériavédő fóliák legnagyobb problémája a múltban a tisztíthatóság volt. A legelső anyagot (1990-es évek) pár hét alatt elsárgultak, mivel nem hőstabilizált poliuretán alapanyagból készültek. A hőstabilizált alapanyagok megjelenésével (2000-es évek) nagyot lépett előre az ilyen jellegű fóliák ipara, de fehér autókon még ezek az anyagok is pár hónap alatt elkezdtek sárgulni, valamint a szennyeződések könnyen beleégtek a felületbe tisztíthatatlanná téve azt. Nagy áttörés volt, amikor 2010-ben megjelentek az első clear coat bevonatolt karosszériavédő fóliák, melyek sárgulásmentesek voltak, valamint rendelkeztek öngyógyító tulajdonsággal. Az öngyógyulás azt jelenti, hogy a használat során keletkező mikrokarcok hő hatására eltűnnek, mivel a bevonat legfelső rétege képes újrarendeződni. A ma legfejlettebb alapanyagok az ún. vízlepergető bevonattal rendelkező fóliák még tovább növelték a clear coat bevonattal ellátott fóliák előnyeit. A bevonathoz nano részecskéket adva elérték, hogy a felületen a szennyeződések ne tudjanak megülni, hasonló technológiát alkalmaztak, mint a kerámia bevonatok esetében. Az eredmény egy a fényézésnél is jobban tisztán tartható felület, mely egyszerre védelmet is képes nyújtani.

Mint valamennyi Skyfol PPF termék a Nano is hőkezelt poliuretán alapanyagra készül, vízlepergető nanotechnológiás bevonattal kezelt. A bevonatnak köszönhetően öngyógyító is, így a mikrokarcok, melyek mattítják a felületet eltűnnek belőle, mindig tökéletes fényt kölcsönözve autójának.

Válassza Ön is a Skyfol PPF Nano fóliát, ha valóban láthatatlan védelmet szeretne autójának és mindezt könnyű tisztíthatósággal párosítva.

  • vízlepergető bevonat
  • könnyű tisztíthatóság
  • öngyógyító
  • tükörfényes megjelenés
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

15 147

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények

„Mióta felkerült a fólia az autóm sokkal könnyebben tisztítható.”

Csilla, Fonyód

„Nem egy alkalommal védte már meg autóm fényezését, köszönet érte.”

Veronika, Lajosmizse

„Ez a fólia tényleg öngyógyító, hihetetlen!”

Lajos, Zalaegerszeg
Referenciák

Fényes paripa

A Skyfol PPF Nano kompromisszumok nélkül óvja meg autójának karosszériáját.

Fényes paripa

Mattban is elegáns

A matt fényezéshez leginkább a Skyfol PPF Nano Satin karosszériavédő fóliát ajánljuk.

Mattban is elegáns

Tökéletes üvegtető

Egy igazi forradalmi újdonság, a világ első tökéletes üvegtető hatású karosszériavédő fóliája.

Tökéletes üvegtető
Összes referencia megtekintése
Blog

Egyszerűen a legjobb

2020-06-30 08:47:48

Vigyáz autójára, miközben könnyebben tisztítható lesz, mint fólia nélkül. Egyedülálló prémium megold...

Tovább a blogra

Mi a teendő, ha nincs műbizonylata az autójához tartozó Skyfol fóliához

2020-05-10 09:00:14

Használt autót vásárolt, de az előző tulajdonos nem adta át a műbizonylatot?  Esetleg Ön nem találja...

Tovább a blogra