Skyfol PPF Nano Opti

Skyfol PPF Nano Opti

Mindenben a legjobb

Vigyáz autójára, miközben könnyebben tisztítható lesz, mint fólia nélkül. Egyedülálló prémium megoldás, prémium autókra.

A legjobbat szeretné az autójára? Akkor a Skyfol PPF Nano Opti a tökéletes választás az Ön számára! A Skyfol PPF Nano Opti minden részletében minőséget sugároz, a fólia rugalmas, így tökéletesen felveszi az autó formáját, a ragasztó jól pozícionálható, nem nyúlik meg és nem hagy csíkokat a felületen, a felületi bevonat pedig egyszerre vízlepergető és vegyszerekkel szemben ellenálló.

Tükörfényes megjelenése teljesen észrevehetetlen lesz autóján, fehér autókon sem mutat egy csepp sárga tónust sem. Évek múlva is sárgulás- és foltmentes lesz. Általában a vízlepergető bevonatok nem ellenállóak alkoholokkal szemben, azonban a Skyfol PPF Nano Opti egyike azon kevés fóliáknak, melyek egyszerre szuper hidrofób és vegyszerálló tulajdonságúak. A bevonat további előnye, hogy a felület öngyógyuló, a felületi karcok idővel eltűnnek, mivel a bevonat visszarendeződik eredeti formájára.

A Skyfol PPF Nano Opti prémium kategóriás autók védelmére lett fejlesztve, ebben a kategóriában gyakran van igény extra anyagszélességre a motorháztetőn, így a Skyfol PPF Nano Opti 182 cm szélességben is elérhető, ezzel biztosítva, hogy a fólia nem lesz túlnyújtva, elvékonyítva.

A Skyfol PPF Nano Opti egy ízig-vérig prémium termék, azon ügyfeleknek, akiknek a minőség mindennél fontosabb.   

 

  • extrém vízlepergetés
  • könnyen tisztítható
  • öngyógyító
  • erősen vegyszerálló
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

34 112

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények