Skyfol PPF Nano Rapid

Skyfol PPF Nano Rapid

Láthatatlan védelem

A Skyfol PPF Nano Rapid egy speciális bevonattal készült, fényes felülettel rendelkező, karosszériavédő fólia, ami tökéletes fényes megjelenést biztosít autójának. A speciális clear coat azt eredményezi, hogy a fólia nagymértékben ellenáll a normál szennyeződéseknek, melyek a fólia sárgulását és a felület károsodását okozzák. 

Különleges gyártástechnológiájának köszönhetően a felületi fénye tökéletes, így teljesen egybeolvad a fényezéssel. Fehér autóra telepítve sem módosítja annak színét.

A karosszériavédő fóliák legnagyobb problémája a múltban a tisztíthatóság volt. A legelső anyagot (1990-es évek) pár hét alatt elsárgultak, mivel nem hőstabilizált poliuretán alapanyagból készültek. A hőstabilizált alapanyagok megjelenésével (2000-es évek) nagyot lépett előre az ilyen jellegű fóliák ipara, de fehér autókon még ezek az anyagok is pár hónap alatt elkezdtek sárgulni, valamint a szennyeződések könnyen beleégtek a felületbe tisztíthatatlanná téve azt. Nagy áttörés volt, amikor 2010-ben megjelentek az első clear coat bevonatolt karosszériavédő fóliák, melyek sárgulásmentesek voltak, valamint rendelkeztek öngyógyító tulajdonsággal. Az öngyógyulás azt jelenti, hogy a használat során keletkező mikrokarcok hő hatására eltűnnek, mivel a bevonat legfelső rétege képes újrarendeződni. A ma legfejlettebb alapanyagok az ún. vízlepergető bevonattal rendelkező fóliák még tovább növelték a clear coat bevonattal ellátott fóliák előnyeit. A bevonathoz nano részecskéket adva elérték, hogy a felületen a szennyeződések ne tudjanak megülni, hasonló technológiát alkalmaztak, mint a kerámia bevonatok esetében. Az eredmény egy a fényézésnél is jobban tisztán tartható felület, mely egyszerre védelmet is képes nyújtani.

A Skyfol PPF Nano Rapid vastagabb bevonattal rendelkezik mint a sima Skyfol PPF Nano, ez a vastagabb bevonat gyorsabb önöngyógyulást eredményez. Ehhez az öngyógyuláshoz elegendő a szobahőmérséklet, a sérülés ráadásul másodpercek alatt eltűnik a fólia felületéről. A villámgyors gyógyulás mellett a Skyfol PPF Nano Rapid könnyen tisztítható és vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik. A speciális gyártástechnológiának köszönhetően a felülete tükörfényes, tökéletesen passzol a fényezéshez.

  • Gyors öngyógyulás
  • Könnyen tisztítható
  • Tükörfényes
  • Vízlepergető
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

15 146

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények

„Fel se ismerték elsőre az autóm a barátaim.”

Lilla, Szolnok

„A felületi karcok nyomtalanul eltűntek. Hihetetlen!”

Tamás

„Vagány, sportos lett az autóm.”

László, Debrecen
Referenciák

Fényes paripa

A Skyfol PPF Nano kompromisszumok nélkül óvja meg autójának karosszériáját.

Fényes paripa

Mattban is elegáns

A matt fényezéshez leginkább a Skyfol PPF Nano Satin karosszériavédő fóliát ajánljuk.

Mattban is elegáns

Tökéletes üvegtető

Egy igazi forradalmi újdonság, a világ első tökéletes üvegtető hatású karosszériavédő fóliája.

Tökéletes üvegtető
Összes referencia megtekintése
Blog

Egyszerűen a legjobb

2020-06-30 08:47:48

Vigyáz autójára, miközben könnyebben tisztítható lesz, mint fólia nélkül. Egyedülálló prémium megold...

Tovább a blogra

Mi a teendő, ha nincs műbizonylata az autójához tartozó Skyfol fóliához

2020-05-10 09:00:14

Használt autót vásárolt, de az előző tulajdonos nem adta át a műbizonylatot?  Esetleg Ön nem találja...

Tovább a blogra