Skyfol PPF Nano Satin

Skyfol PPF Nano Satin

Stílusos, szatén megjelenés

Ez a fóliatípus két ügyfélkörnek lett kifejlesztve. Egyrészt, akik matt fényezéssel vesznek autót maguknak és szeretnék ezt is megfelelő védelemmel ellátni. Másrészt, akik a védelem mellett azt is szeretnék, ha autójuk különlegesebb lenne, kitűnne a tömegből.

A matt fényezések különösen érzékenyek a behatásokkal szemben, ráadásul a javításuk is nagyon körülményes, általában a teljes oldal újra kell fényezni, ha egy elem megsérül. A matt fényezések védelme ezért fokozott jelentőségű. A Skyfol PPF Nano Satin felületi fénye teljesen megegyezik a gyári matt selyemfényezések hatásának, így nem módosítja az autó eredeti megjelenését.

Amennyiben fényes karosszériára telepítjük, úgy az autó teljesen új megjelenést kap, sokkal elegánsabb, modernebb és sportosabb lesz, miközben egyedivé is válik. Napjainkban a matt fényezés még nagyon költséges és egyáltalán nem elterjedt, így a jármű mattítása kiváló eszköz ahhoz, hogy autónkat egyedivé tegyük, miközben teljeskörű védelmet is biztosítunk.

A Skyfol PPF Nano Satin is nanotechnológiás, vízlepergető bevonattal rendelkezik, ami különösen előnyös matt felületek esetén. A matt felületek jóval porózusabbak, így a kosz sokkal jobban megragad a felületen. A vízlepergető rétegnek köszönhetően a Skyfol PPF Nano Satin egyszerűen tisztítható marad.

Hőkezelt poliuretán alapanyaga tökéletes védelmet biztosít kőfelverődések, gallyak és vandálok okozta károk ellen. Attól sem kell többet tartania, hogy egy bevásárlóközpontban parkolva valaki nekiüti az ajtaját a fényezésnek. A Skyfol PPF Nano Satin fólia ezektől megvédi a felületet. 

  • vízlepergető bevonat
  • könnyű tisztíthatóság
  • optikai tuning
  • selyem matt megjelenés
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

34 112

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények

„Én még ilyen vízlepergető tulajdonságot nem láttam!”

Tibor, Sopron

„Autóm egyedi, matt külsőt kapott.”

Ferenc, Piliscsaba

„Igazán elegáns lett az autóm a fóliának köszönhetően.”

Zsófia, Gyöngyös