Skyfol PPF PreCut

Skyfol PPF PreCut

Sablonos telepítéshez

A Skyfol PPF PreCut sablon alapján történő telepítésekhez fejlesztett alapanyag, teljes gépjármű adatbázissal, ha így szeretné az autóját elkészíttetni.

A karosszériavédő fóliáknál kétfajta telepítési eljárás létezik. Az egyik, amikor szabad kézzel húzzák be az elemeket, ezt nevezzük csomagolásnak; a másik, amikor egy előre kiszerkesztett sablont géppel kivágunk és úgy telepítjük az adott formára. A csomagolás előnye, hogy egyedileg a telepítőre van bízva, hogy oldjon meg egy felületet, ami sokszor esztétikusabb, mint egy sablon alapján. A sablonos telepítés előnye, hogy az anyag kevésbé lesz megnyújtva bizonyos területeken.

A sablonos telepítés legfontosabb eleme a profi sablonok biztosítása. A Skyfol olyan szoftvert használ a PreCut anyag vágásához, ami rengeteg európai modellt tartalmaz és tökéletesen illeszkedik a felületre. A sablonokat minden egyes autóról egyedileg veszik le kézzel, majd digitalizálják, így biztosítva a tökéletes illeszkedést. A sablonokat a telepítő kivágott formában is meg tudja rendelni, vagy beruház saját vágógépbe és a helyszínen vágja az anyagot az adott autóra.

A Skyfol PreCut egy kimondottan sablonok ideális telepítéséhez tervezett karosszériavédő fólia, melynek erős ragasztója és lágy szerkezete van, hogy könnyebben felvegye az íveket. Felülete bevonatolt, így ellenáll a szennyeződéseknek és nem sárgul. Különleges bevonatolásának köszönhetően szobahőmérsékleten, pár másodperc alatt automatikusan öngyógyul a felülete, így a mikrokarcok eltűnnek belőle, nincs szükség hőhatásra. A felülete magasfényű, így teljesen észrevehetetlen.   

Amennyiben sablon alapú telepítést szeretne, úgy válassza a Skyfol PPF PreCut sorozatot!

 

  • kimondottan vágott sablonokhoz tervezve
  • professzionális sablonok
  • öngyógyító bevonat
  • tükörfényes megjelenés
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

34 111

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények