Skyfol PPF Shadow Premium / Dark / Light

Skyfol PPF Shadow Premium / Dark / Light

Hatékony és stílusos

A Skyfol PPF Shadow Premium egy színezett, poliuretán, karosszériavédő fólia amely megváltoztatja a lámpa színét, miközben maximális védelmet nyújt a víznyomok, rovarok, madár-ürülékek, közúti olajok, füst és szennyezés okozta sárgulás ellen. Kiváló ütésálló tulajdonságaival védi a fényszórókat a repedések, a karcolások és az autómosó kefék ellen. Öngyógyító képességgel rendelkezik valamint 190 mikron vastag.
Tökéletes a fénye valamint teljesen sima a felülete, akár a fényezésnek. Világosszürke árnyalatú, kimagasló hidrofób tulajdonságának köszönhetően tisztítása nagyságrendekkel egyszerűbb, mint a korábbi technológiai megoldásoké.
Skyfol PPF Shadow Premium hőkezelt poliuretán alapanyagra készül,  nanotechnológiás bevonattal kezelt. A bevonatnak köszönhetően öngyógyító is, így a mikrokarcok, melyek mattítják a felületet eltűnnek belőle.
Skyfol PPF Shadow Dark és Light ragasztószínezett karosszériavédő fóliák amelyek képesek módosítani autólámpájának színét. Sima felületűek és kifogástalan a fényük. A Skyfol Shadow Dark sötétszürke, a Skyfol Shadow Light pedig világosszürke árnyalatú. Kimagasló vízlepergető tulajdonságuknak köszönhetően tisztításuk lényegesen egyszerűbb, mint a korábbi technológiai megoldásoké.
A Skyfol PPF Shadow Premium , Dark és Light telepítése előtt mindig ellenőrizze az adott országban érvényes jogszabályi előírásokat, előfordulhat, hogy a lámpák színezése nem megengedett. A Skyfol semmilyen felelősséget nem vállal az esetlegesen kiszabott bírságokkal kapcsolatban.
Változtassa meg autójának külsejét karosszériavédő lámpafóliával!
  • öngyógyító
  • könnyen telepíthető és eltávolítható
  • anyagában színezett
  • tökéletes fényű
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

15 486

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények

Referenciák

Fényes paripa

A Skyfol PPF Nano kompromisszumok nélkül óvja meg autójának karosszériáját.

Fényes paripa

Mattban is elegáns

A matt fényezéshez leginkább a Skyfol PPF Nano Satin karosszériavédő fóliát ajánljuk.

Mattban is elegáns

Tökéletes üvegtető

Egy igazi forradalmi újdonság, a világ első tökéletes üvegtető hatású karosszériavédő fóliája.

Tökéletes üvegtető
Összes referencia megtekintése
Blog

Maximális védelem autójának

2020-07-31 09:17:02

Skyfol PPF Nano+ a tökéletes választás! 30%-kal vastagabb anyagával a Nano+ extrém védelmet biztosít...

Tovább a blogra

A jövő megérkezett!

2020-07-15 08:35:27

A világ első fényre sötétedő fóliája megérkezett! A Skyfol Flux V forradalmi áttörés az autó üvegfól...

Tovább a blogra