Skyfol PPF Wrap

Skyfol PPF Wrap

Színes védelem

Egy igazi forradalmi újdonság, a világ első több színben elérhető karosszériavédő fóliája. A színes karosszériavédő fólia megfelelő védelmet biztosít autójának, miközben egyszerre az eleganciát is emeli. A korábban fellelhető megoldások mindegyike kompromisszumokkal járt. A PVC autócsomagoló fóliák felülete narancsbőrös volt, A Skyfol PPF Wrap megjelenésével sikerült elérni a tökéletes üvegszerű hatást és a tiszta tükörképet.

Mint valamennyi Skyfol PPF sorozat, a PPF Wrap is öngyógyító, így a mikrokarcok eltűnnek a felületéről. Aki már látott összekarcolódott fényezett felületet, amikor a nap rásüt, az tudja, hogy mennyire fontos ez a tulajdonság. A felületi bevonat különleges szerkezete teszi lehetővé, hogy vissza rendeződjön az eredeti állapotára a fólia. Fontos azonban, hogy komolyabb mechanikai behatások már áthatolnak ezen a felületi bevonaton és nem fognak eltűnni, de a mindennapi használat és tisztítás során keletkező kopás a fólia felületén nem jelentkezik.

Köszönhetően a felület vízlepergető képességének, a Skyfol PPF Wrap karosszériavédő fólia hasonlatos tisztíthatósági tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kerámia bevonatok. Egyszerre nyújt védelmet a mechanikai behatásoktól, valamint teszi könyebben tisztíthatóvá autóját. Nem véletlenül a létező legjobb fóliamegoldás, amennyiben megfelelő védelem mellett szeretné új külsővel ellátni autóját. 

  • elegáns megjelenés
  • öngyógyító
  • könnyen tisztítható
  • tükörfény
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

34 111

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények

„Tökéletes tükörhatás!”

János, Budapest