Skyfol Shadow 30 / 50 / 70

Skyfol Shadow 30 / 50 / 70

Fényszóró új külsővel

Szeretne új külsőt kölcsönözni autója fényszóróinak? Fontos lenne Önnek, hogy még védelmet is kapjanak kedvence lámpái? Ha mindkét kérdésre a válasza igen akkor a Skyfol PPF Shadow lámpafóliákat Önnek találták ki!
A Skyfol PPF Shadow ragasztószínezett karosszériavédő fóliák amelyek képesek módosítani autólámpájának színét.
Az új külső mellett megfelelő védelmet nyújtanak a madár-ürülékek, közúti olajok, füst és szennyezés okozta sárgulás ellen. Kimelkedő tulajdonságaikkal védik a fényszórókat a repedések, a karcolások és az autómosó kefék ellen. Öngyógyító képességgel rendelkeznek, felületükről néhány másodperc alatt tűnnek el a mikrokarcok úgy mintha ott se lettek volna.

Sima felületűek és kifogástalan a fényük. A Skyfol PPF Shadow 30 sötétszürke, a Skyfol PPF Shadow 50 középszürke, a  Skyfol PPF Shadow 70 pedig világosszürke árnyalatú. Kimagasló vízlepergető tulajdonságuknak köszönhetően tisztításuk lényegesen egyszerűbb, mint a korábbi technológiai megoldásoké.

A Skyfol PPF Shadow fóliák telepítése előtt mindig ellenőrizze az adott országban érvényes jogszabályi előírásokat, előfordulhat, hogy a lámpák színezése nem megengedett. A Skyfol semmilyen felelősséget nem vállal az esetlegesen kiszabott bírságokkal kapcsolatban.

Változtassa meg autójának külsejét karosszériavédő lámpafóliával!
  • tökéletes a fénye
  • öngyógyító
  • könnyen telepíthető és eltávolítható
  • vízlepergető
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

34 111

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények