Skyfol SPF

Skyfol SPF

Hibrid technológia

A hibrid technológia megérkezett!

A Skyfol SPF egy hibrid felületvédő fólia, sárgulásmentes, öngyógyító, tükörfényes felülettel, mely hosszú éveken keresztül biztosít védelmet autójának a környezeti behatásokkal szemben.  

Lágy pvc bevonata ugyanis azt eredményezi, hogy a fólia nagymértékben ellenáll az olyan szennyeződéseknek, mint vízfolt, rovarok, madár piszok, sók, olajok, magnézium-klorid és kipufogógáz, melyek a fólia sárgulását és a felület károsodását okozzák.

A Skyfol SPF több kiemelkedő tulajdonsággal is büszkélkedhet:

Speciális gyártástechnológiájának köszönhetően felületi fénye tökéletes így teljesen egybeolvad a gyári fényezéssel. Hatékony és láthatatlan védelmet biztosít autójának.

A fólia felületét úgy alakították ki,hogy az nem engedi a mélyebb rétegekbe a szennyeződéseket. Hatására a foltok sokkal gyorsabban és könnyebben eltávolíthatóak. Rengeteg időt és energiát spórolhat meg mostantól.

Megkarcolták féltve őrzött autóját? Semmi gond, a fólia felületéről néhány másodperc alatt eltűnnek a mikrokarcok. Nyugodtan dőljön hátra, ez nem varázslat, ez a valóság!

Vízlepergető tulajdonsággal is rendelkezik így felülete egyszerűen és könnyen tisztítható.

A karosszériavédő fóliák legnagyobb problémája a múltban a tisztíthatóság volt, emellett elsárgultak és a szennyeződések is könnyen beleégtek a felületbe tisztíthatatlanná téve azt. 

Ez már a múlté, válassza a hibrid technológiát, próbálja ki a Skyfol SPF-et!

  • Öngyógyító
  • Vízlepergető
  • Könnyen tisztítható
  • Tükörfényes
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

34 111

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények