Skyfol WPF

Skyfol WPF

Megóvja szélvédőjét

A Skyfol WPF egy szélvédőre való védőfólia nano bevonattal, amely csökkenti a felverődő kavicsok okozta sérüléseket. Kimagasló minőségű karcálló felületi bevonata első rangú védelmet biztosít a mindennapokban, a nano bevonatnak köszönhetően pedig a vízcseppek és a szennyeződések is könnyebben leperegnek a felületről.

A fólia fénytörése minimális, így a szélvédőn való átlátás tökéletes marad. 99%-os UV védelmével a Skyfol WPF fólia nem csak a szélvédőt, de az autó utasait is védi!

Skyfol WPF fólia biológiailag lebontható poliészter bázisú, alifás termo poliuretán fólia. Mivel narancsbőrösödés-, sárgulásmentes és UV ellenálló, széles körben alkalmazzák kültéri járművek szélvédőjének felületvédelmére.

A fólia szélvédőre való telepítése

A fólia telepítése előtt tájékozódjon a helyileg érvényes törvényi előírásokról, melyek régiónként eltérőek lehetnek. A Skyfolt az ezzel kapcsolatos büntetésekért nem terheli semmiféle felelősség.

  • vízlepergető
  • öngyógyuló melegítés nélkül
  • könnyen tisztítható
  • csökkenti a fizikai behatások okozta sérüléseket
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

22 340

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények