Skyfol WPF PET

Skyfol WPF PET

Megóvja szélvédőjét

A Skyfol WPF PET egy szélvédőkre fejlesztett autófólia, amely csökkenti a felverődő kavicsok okozta sérüléseket. Kimagasló minőségű karcálló felületi bevonata első rangú védelmet biztosít a mindennapokban, a vízcseppek és a szennyeződések is könnyebben leperegnek a felületről.

A hagyományos ablakfóliákkal ellentétben a Skyfol WPF PET-et a jármű szélvédőjének külső felületére helyezik, ennek köszönhetően sokkal hatékonyabban ellenáll az utak veszélyeinek mint például a mindannyiunk által rettegett kőfelverődésnek.

A fólia fénytörése minimális, így a szélvédőn való átlátás tökéletes marad. 99%-os UV védelmével a Skyfol WPF PET autófólia nem csak a szélvédőt, de az autó utasait is védi!

Skyfol WPF PET autófólia biológiailag lebontható poliészter bázisú fólia, széles körben alkalmazzák kültéri járművek szélvédőjének felületvédelmére.

A fólia szélvédőre való telepítése

A fólia telepítése előtt tájékozódjon a helyileg érvényes törvényi előírásokról, melyek régiónként eltérőek lehetnek. A Skyfolt az ezzel kapcsolatos büntetésekért nem terheli semmiféle felelősség.

Óvintézkedések a Skyfol WPF PET szélvédő védőfólia használatával kapcsolatban

A szélvédő fólia ugyan védelmet nyújt a jármű szélvédőjének és megakadályozza az üveg szétszóródását baleset esetén, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a szélvédőre gyakorolt ​​hatás mértéke függ az autó menetsebességétől valamint a szélvédőt károsító tárgy méretétől és típusától is. Ha az ütközés váratlanul erős, akkor a szélvédő károsodhat Skyfol WPF PET szélvédőfóliával is.

  • vízlepergető
  • kristálytiszta
  • könnyen tisztítható
  • csökkenti a fizikai behatások okozta sérüléseket
hivatalos kivitelezőt keresekhivatalos kivitelezőt keresektelepítési áraktelepítési árakkarosszériavédő fóliázott autó<small>2016.01.01. óta</small>

34 111

karosszériavédő fóliázott autó2016.01.01. óta

Vélemények